Teamindelingen JO11 seizoen 2020-2021

Beste allemaal,

Het afgelopen competitieseizoen is helaas abrupt beëindigd in maart, maar gelukkig hebben we de afgelopen 2 maanden toch weer kunnen trainen.
In de tussentijd hebben de coördinatoren ook niet stil gezeten en is in samenspraak met de trainers een nieuwe indeling gemaakt voor het seizoen 2020/2021. Uiteraard moeten we in deze bijzondere tijd nog wel afwachten hoe en wanneer het nieuwe seizoen opgestart kan worden, dit hangt uiteraard vooral af van de (landelijke) overheid, RIVM en zeker ook de KNVB.

De overgang van de JO10 naar de JO11 is altijd een overgang met de nodige impact. Het speelveld gaat 2x zo groot worden, van kwart naar half veld en ipv 6 vs 6 zal in de JO11 8 vs 8 gespeeld worden.
Een groter veld met meer spelers en daarnaast ook nog een paar opzeggingen betekent ook dat we de teams noodgedwongen moeten herverdelen. Dit is jaarlijks weer een uitdaging en met hulp van de trainers hebben we getracht iedereen zo goed mogelijk in te delen.  Op dit moment zijn alle spelers uit geboortejaar 2010 die lid zijn ingedeeld in een JO11 team, vervolgens hebben we de teams in ieder geval aangevuld tot minimaal 10 spelers vanaf de wachtlijst. Aangezien er nog spelers op de wachtlijst staan op dit moment is het niet uit te sluiten dat teams nog een 11e speler (al dan niet tijdelijk) toegewezen gaan krijgen de komende weken.

Trainers/leiders
Zoals jullie weten draait onze vereniging voor het allergrootste deel op vrijwilligers. Ook voor wat betreft training, wedstrijdbegeleiding en teammanagement. Ieder jaar is het weer een uitdaging voldoende ouders bereid te vinden om iets voor het team te betekenen. En vanaf de JO11 komt het fluiten van een wedstrijd er ook bij. Tot nu toe hebben gelukkig al heel wat mensen aangegeven iets voor een team te willen doen en daar zijn we uiteraard heel erg dankbaar voor, maar extra ondersteuning is natuurlijk altijd welkom.

Voor de meeste teams hebben wij enthousiaste leiders en trainers gevonden. Hartelijk dank daarvoor uiteraard. Alleen JO11-10 heeft nog geen begeleiding en ook in de JO11-9 is ondersteuning welkom. Deze ouders zullen allemaal nog benaderd worden.
Als vereniging blijven wij uiteraard ook trainers werven onder onze senior leden.

Vanaf 1 juli 2020 start formeel het nieuwe seizoen en vanaf dat moment zal ook in de nieuwe teamsamenstellingen getraind en gespeeld worden..

De trainers/leiders/teammanagers zullen (binnenkort) contact met de teamleden opnemen om afspraken met elkaar te maken.

Hierbij de indeling JO11 voor het seizoen 2020/2021.  Het kan zo zijn dat er door onvoorziene omstandigheden toch nog aanpassing gedaan moeten worden, bijvoorbeeld door opzeggingen. Dit wordt uiteraard vooraf met betrokkene(n) besproken.

JO11-6
Amziab, Imraan
Bruijn, Kyano de Hoogendoorn, Danny
Kapli, Semih
Lubbe, Max
Rivers, Micah
Scherer, Axel
Sijtsema, Finn
Visser, Sem de (Keeper)
Wel, Julian van der

JO11-7
Blom, Jens
Elshout, Pim
Graveland, Tijmen (Keeper)
Heijkoop, Sem
Hlaing, Dotaw
Kalden, Alain
Koning, Thomas de
Koudijzer, Jochem
Maissan, Kyano
Opdorp, Nout van
Westendorp, Gijs

JO11-8
Brouwer, Joost
Cohenno, Luuk
Eijkman, Thijs (Keeper)
Maaren, Beau van
Morales, Marnishawn
Nieuwenhuizen, Sylvain van
Sutherland, Dylan
Uljee, Rico
Waal, Daniel van der
Zuur, Nino

JO11-9
Gemeren, Bent van
Grip, Sem
Heck, Kyan
Ouwerkerk, Jasper
Peterson, Andy
Rosenquist, Armin
Schipper, Benjamin
Sombilon, Kyler
Vessem, Lucas van
Weerden, Youri van

JO11-10
Benali, Nassim
Berg, Beau van den
Bouwmans-Hernandez, Kike
Ejoh, Nando
Iqbal, Atilla
Molina, Dani
Moret, Luca
Nur, Zaki
Pel, Lucas
Spek, Sem