Sterke 4-0 overwinning tegen VVOR

VVOR staat onderaan en daar is weinig van te merken. Ze hebben een goede keeper, goede verdedigers en sterke aanvallers met een goed schot. Om toch 4-0 te winnen, dat is dan heel knap. We spelen allemaal op onze top.

Adam speelt vandaag centraal op het middenveld. Op trainingen laat hij zijn inzicht en drive zien. Het komt er vandaag goed uit. Vanaf het begin verdeelt hij het spel met goede dieptepasses.

Het blijft lang 0-0, VVOR verdedigt sterk. Wessel redt ons door een zekere goal nog net op de paal te tikken. Onze goal komt als Sil, vandaag weer sterk, vanaf rechts naar binnen snijdt en via zijn verdediger scoort. Vlak voor rust scoort Sven weer een keer, dat was al even geleden. Weer een goede pass van Adam schiet Sven er in twee mooie pogingen in.

We moeten scherp blijven verdedigen. In de tweede helft raakt VVOR een paar keer de lat. Loek, Abel, Tijn en Thijmen zitter er goed bovenop, we blijven beter.

Nog een kwartier en Mick heeft nog niet gescoord. Zijn gezicht staat op onweer, zelfs als na zijn mooie actie en schot Lucas de bal kan intikken. 3-0. Sil had daarvoor al een bal op de paal geschoten na een superactie.

Het slot is voor Mick. Wessel pakt een corner uit de lucht en schiet snel hard en zuiver uit want Mick staat één tegen één. Mick wint zijn duel, blijft sterk op de been en scoort 4-0.

Het hele seizoen winnen we alles van ploegen onder ons en verliezen we van ploegen boven ons. Heel stabiel. De vierde plaats is ons doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *