Start JO7 (geboren in 2013) en JO6 (geboren in 2014) in het nieuwe seizoen

Jeugd Onder 7 (JO7)

Op zaterdag 7 september zal voor de JO7 het voetbalseizoen beginnen! De JO7-groep bestaat dit jaar bij de start uit ongeveer 50 spelertjes, en traint op zaterdagochtend van 08.45 tot 10.00 op het grasveld. Dit is het veld achter de tribune van het hoofdveld. De JO7 traint alleen nog maar, deze groep speelt nog geen competitie. Wel zullen er tijdens de trainingen regelmatig kleine oefenpartijtjes gedaan worden, om de spelertjes te laten wennen aan het wedstrijdgevoel. De JO7 traint onder toezicht van de JO7-hoofdtrainster Mirella Heuvelman. Aan het begin van de training meld je je even bij Mirella.

Kleding enzo

Voor de trainingen hebben de spelertjes nodig:

  • voetbalschoenen
  • scheenbeschermers
  • voetbalkousen
  • lekker zittende sportkleding

Een bidon met water is ook prettig om uit te kunnen drinken tijdens de training. De voetbalschoenen hoeven niet noodzakelijk echte noppen als profiel te hebben. Voetbalschoenen met een ander profiel is voor de JO7 meestal wel voldoende. Het moeten wel voetbalschoenen zijn om buiten mee te kunnen voetballen, dus geen zaalvoetbalschoenen.In de zomer kan er in korte mouwen en korte broek getraind worden, als het kouder wordt richting de winter houd er dan rekening mee dat de spelertjes goed warm moeten zijn aangekleed.

Deze foto-reportage geeft een goed beeld van de JO7-training https://photos.app.goo.gl/ncIem0mZRSJ6o8XX2

Trainers gezocht!

De JO7-groep bestaat dit jaar bij de start uit ongeveer 50 spelertjes. In de loop van de maanden zal dit meer worden en kan er zelfs een wachtlijst ontstaan. Om al deze enthousiaste spelertjes op een goede manier te begeleiden is hulp nodig van zogenaamde hulptrainers. Als hulptrainer krijg je iedere week een mail van Mirella met de oefeningen die gepland staan voor de betreffende zaterdag. Een hulptrainer krijgt tijdens de training een groepje spelers toebedeeld om een oefening te begeleiden. Naast het helpen bij het aanleren van techniek, is het bij deze leeftijdsgroep natuurlijk ook (nog) nodig om tussendoor te helpen met veters strikken, troosten na een val etc. Enthousiaste ouders die graag willen helpen kunnen zich melden bij de JO7 coördinator of Mirella.
Heel veel voetbalplezier!!

Jeugd Onder 6 (JO6)

Sinds enige tijd worden er, naast de leeftijdsgroep voor de JO7 (nu geboortejaar 2013), tevens trainingen georganiseerd op woensdagmiddagen voor spelertjes die nog niet oud genoeg zijn voor de JO7. Deze woensdaggroep kan starten wanneer er ouders zijn die deze groep zouden willen begeleiden op woensdagmiddag. Momenteel zijn er 8 spelertjes ingeschreven met het geboortejaar 2014, die een woensdagmiddag-groep zouden kunnen vormen. Trainingstijden kunnen nog nader afgestemd worden, maar de ervaringen van de afgelopen seizoenen leren dat er een voorkeur is voor 16.30 uur – 17.45 uur.

Is er misschien iemand die de training op zich kunnen en willen nemen, misschien samen met een andere ouders? Meldt je dan bij de JO6-JO7 coördinator via vvnf0@hotmail.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *