Spektakel in de storm. 7-8 nederlaag.

In de kleedkamer voor de wedstrijd bespraken we een belangrijke keuze. Eerste helft wind mee of wind tegen want dat de wind bepalend zou worden, dat was wel duidelijk. We wilden eerst wind mee, want als we te ver achter zouden komen, zouden we misschien de koppies laten hangen.

We kwamen vlot 4-0 voor, door scherpte bij spits Mick en een knal van Adam. Toen lieten we Capelle JO11-2 al meer in de wedstrijd komen. Zij waren sterker in de duels. Tijn schoot de 5-1 er nog in voor de rust.

Tegen de storm in kwamen we niet tot de helft van Capelle. In de eerste vijf minuten speelde Capelle nog de meeste ballen te diep, totdat ze van afstand op doel gingen schieten  en dat konden ze. Wessel was kansloos en vlot kwam Capelle op 5-4. Er was niks tegen te beginnen, we bleven de duels verliezen en Capelle liep uit tot 5-8.

Toch kan iedere voetbalwedstrijd keren. Mick was superscherp toen de keeper van Capelle dacht een achterbal te mogen nemen, maar de bal in het spel was gebleven. Toen de keeper zijn aanloop nam, reageerde Mick snel en scoorde 6-8. Ineens was er weer geloof. Adam maakte zelfs 7-8 en we kwamen tot kansen. Sil had de 8-8 op zijn schoen maar die redde de keeper.

Net als vorige week verliezen we een spektakelstuk. We hebben een leuke poule met sterke tegenstanders. We gaa. Dit soort wedstrijden vast nog winnen met onze kwaliteiten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *