Slecht spelen en toch de winst van Nieuwerkerk JO 17-2 bij de Goudse knapenvereniging

16 november 2019

Jodan Boys JO 17-3 – Nieuwerkerk JO 17-2  1-5 (0-3)

Na de topwedstrijden van de afgelopen weken tegen de runners up vandaag de partij tegen een van de mindere goden de nummer één na laatst .
En dat zijn nou juist de lastige potjes…… We moesten op een niet al te best (gras)veld en de gehele entourage nodigde niet uit tot een leuke voetbalmiddag,in de kleedkamer de jongens gewaarschuwd voor een tegenstander en een middag als deze….Mark haalde het aloude spreekwoord aan dat we moesten uitkijken niet de bietenbrug op te gaan😉

Na een rustig begin gebeurde dan ook dat waar we bang voor waren ,door slordig spel en (te)weinig inzet kreeg het toch zeker niet indrukwekkende JodanBoys een paar flinke kansen en was het aan onze uitstekende Finn te danken dat het 0-0 bleef. Maar zelfs op 75 pct waren we echt te sterk, een slim passje van Sven zette Joa voor de keeper en hij bleef kalm 0-1….
Na de openingstreffer werd het voetbal wat beter en werden de zijkanten beter benut, en kregen we de tegenstander onder controle ,een ongelukkige handsbal aan hun kant leverde een strafschop op voor ons, Youri bleef kalm 0-2. Niet veel later bal vanaf de zijkant goed hard ingebracht door Wessel en subtiel afgemaakt door Nicolay 0-3. Met deze stand lieten we zien wel de terechte koploper te zijn ondanks een wat mindere wedstrijd.

De 2e helft kan ik eigenlijk niet heel veel over schrijven , die was belabberd en met afstand de slechtste van ons seizoen.
Twee overtuigende goals van Rens maakten er 0-5 van .En voor de statistieken straften JodanBoys een fout achterin af 1-5
Een wedstrijd om snel te vergeten en de puntjes in de zak.

Onze concurrentie verspeelden wel punten waardoor we 6 punten “los” staan met nog 3 wedstrijden te gaan.
As zaterdag onze “angstgegner”Alexandria thuis….

Voor de foto’s -> KLIK <- hier