Shayron Curiel: “Ik kan nog wel een paar jaar mee.”

Shayron Curiel speelde bij Nieuwerkerk in het laatste jaar dat Nieuwerkerk met het eerste elftal op zondag speelde. “Het was een heel mooi jaar, ondanks dat we al voor de winterstop wisten dat we nergens voor speelden. In ben blij dat ik weer bij Nieuwerkerk ga spelen.”

Shayron: “Ik heb altijd contact gehouden met de voorzitter en met Rowendy, Shane en Remco. Na het seizoen bij Nieuwerkerk ben ik samen met Rowendy naar Spartaan’20 gegaan. Rowendy startte vorig jaar weer bij Nieuwerkerk. Ik lees elke week de verslagen, het is goed te zien dat hij weer regelmatig scoort. Mijn klik in het veld met Rowendy was altijd goed, we snappen elkaar.”

“Mijn top lag bij FC Dordrecht, daar heb ik 43 wedstrijden gespeeld in de Jupiler League. Ik ben een rechtsbenige aanvaller, liefst kom ik van links. Ik ben vrij compleet, goede passeeractie, voorzet met links, goed schot, ik kan aardig koppen. Ik kan Nieuwerkerk wel sterker maken, ik kan nog wel een paar jaar mee en ik hoop dat bij Nieuwerkerk te doen. Alles is hier goed geregeld en de mensen zijn goed voor me.”

“Ik heb een afwisselende baan bij Nippon Express in de logistiek en een leuk gezin. Ik speel nu bij Zwaluwen in de Hoofdklasse op zaterdag, maar zit vaak op de bank. We trainen drie keer in de week en er zijn veel verplichtingen eromheen. Nieuwerkerk past me nu beter. Het geeft me meer tijd voor mijn gezin. Mijn zoontje Ace gaat komend seizoen op voetbal, daar wil ik ook bij zijn natuurlijk. We voetballen al vaak samen in het park. Als ze een trainer nodig hebben, dan zal ik dat vast gaan doen.”

One Reply to “Shayron Curiel: “Ik kan nog wel een paar jaar mee.””

1. Beste Shayron,
    Fijn te lezen dat je terugkeert. En ik sta niet alleen als ik zeg dat jouw kwaliteiten prima passen bij het spel van Nieuwerkerk. Zakelijk heb je zo te merken ook je draai gevonden. Nippon Express is een mooi bedrijf en ik kan het weten na meer dan 40 jaar in de logistieke sector te hebben gewerkt. Ik wens je veel succes komend seizoen. We gaan het volgen!