PUNT

Zaterdag 2 november,

We mogen vandaag na een debacle van een oefenwedstrijd twee weken geleden het vandaag gaan opnemen tegen Lekkerkerk JO11-1. Net als alle andere weken staan onze jongens er vol enthousiast klaar voor. Langs de lijn vraagt iedereen zich af hoe lang het duurt voor we het eerste tegendoelpunt gaan krijgen aangezien ons probleem voornamelijk in de eerste minuten van de wedstrijd ligt.

We hebben geen wissels vandaag en iedereen heeft zijn vast positie ( behalve de keeper die wordt nog geruild na de rust)

Tot ieders verbazing staan we de eerste minuten echt heel goed en weten we zelfs ons eigen spel te spelen i.p.v. alleen maar achter de tegenstander aan te hobbelen. Helaas valt een paar seconden voor de eerste break de 1-0. Ook na de break blijven we goed staan en creëren ook wij kansen maar missen net het laatste stukje en wat geluk. Bij hun tweede aanval hebben zij wel geluk en wordt het 2-0. Maar dan vanuit een goede aanval volgt een corner voor ons, genomen door Levi en jaaaa door een eigen doelpunt van Lekkerkerk staat het 2-1. Kom op jongens jullie kunnen ze hebben horen ze langs de lijn van de “9de man”. Vier minuten later volgt er een counter, de bal wordt mooi meegenomen door Sebastiaan en geeft een mooie pass op Levi en ja hoor 2-2. Met deze stand gaan we rusten en kan het enige advies zijn blijf zo door voetballen want dat is wat ze vandaag doen, ze voetballen!

Jammer genoeg blijft het 2-2 want we hadden zeker de drie punten verdiend maar we hebben een PUNT!

Wat betreft de 9de man die heeft ook wat gekregen, een hele leuke & spannende wedstrijd van jongens die eindelijk weer eens lekker aan het ballen waren en goed samen speelde. Ik zag communicatie, ik zag samenspel en ik zag strijd op de goede manier en wat ik vooral zag jongens die het naar hun zin hadden!