Overwinning zonder drie punten!

Zaterdag 12 oktober, Dilettant JO11-1

Op deze zonnige zaterdag mogen we in alle vroegte naar Krimpen aan de Lek om het op te nemen tegen de koploper. Zoals elke week hebben onze jongens zonder maar een wedstrijd gewonnen te hebben er toch weer zin in en gaan er vol goed moed aan beginnen. Al gauw zakt de moed iets in de schoenen want al in de 3de minuut staan we 0-1 achter en het wordt nog erger wanneer we voor de eerste break zelfs al 0-6 achter staan. Tja wat moet je dan zeggen tegen de jongens in de break dus beginnen we maar aan de volgende 15 minuten en die lijken op dezelfde manier verder te gaan. In de 18de minuut wordt het dan ook 0-7. Maar dan lijkt er iets te gebeuren … In de 21ste minuut is het Senne die de eerste treffer voor ons maakt en dat geeft vertrouwen! In de 24ste minuut maakt Thijs dan ook nog lekker de 2-7 en met deze stand gaan we de rust in.

De tweede helft besluit het publiek van vv Nieuwerkerk de 9de man te zijn en juicht en coacht vanaf de zijlijn enorm mee en het werkt. Onze jongens zijn de tweede helft zelfs beter. Wanneer Levi de 3-7 scoort weet Dilettant even niet meer waar ze het zoeken moeten en zou de trainer willen dat hij haar had want hij stond met zijn handen in het haar. Ondanks dat zij gefrustreerd en geërgerd waren scoren zij nog wel de 3-8. Wij blijven knokken want er moet meer in zitten en ja hoor daar komt de 4-8 door Sebas en met nog 4 minuten te gaan blijven we spreekwoordelijk knokken. Helaas de eindstand wordt 4-9.

De overwinning is voor ons maar helaas wel zonder de 3 punten maar met trots als beloning!

Volgende week mogen we oefenen tegen Reeuwijk en dan gaan 27 oktober weer proberen om onze eerste 3 punten te pakken voor de competitie tegen BSC ’68. Ik reken weer op de steun van de 9de man 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *