Opzoomeren zaterdag 06-07-2019

Opzoomeren zaterdag 6 juli 2019

Aanstaande zaterdag 6 juli staat het laatste onderdeel van seizoen 2018-2019 op het programma: Opzoomeren!!

Iedereen wil een schoon en net complex. Maar dat gaat niet vanzelf. Elke dag zijn er vele vrijwilligers aan het werk in de kantine, de commissiekamer, als onderhoudsploeg, als trainer, als coach, als coordinator, als bestuurslid, als winkelmedewerker, …… verzin het maar!

Al deze mensen zijn het afgelopen seizoen vrijwel wekelijks en soms zelfs dagelijks in de weer geweest om alle kinderen en volwassenen te kunnen laten voetballen. Eén dag in het jaar vragen we ook aan alle andere mensen, ouders/verzorgers/ooms/tantes/neefjes/nichtjes,om een dagdeel de handen uit de mouwen te steken. Wat is er te doen? Schoonmaken van de tribune, de kantine, de keuken een extra poetsbeurt, schilderwerk, schoonmaken kleedkamers, klein timmerwerk, opruimen vuil op en langs de velden, doelpalen schoonmaken, eventueel vervangen van de netten en nog heel veel meer, er zijn grote klussen maar zeker ook heel veel kleine klusjes. Kortom, alles om je zoon/dochter/man/vrouw/neefje/nichtje/vriend/vriendin een superstart van het seizoen 2019-2020 te geven! Wil je hier één zaterdag aan meehelpen? GRAAG!!!!!  We beginnen om 08:00 uur en om 14:00 uur sluiten we af. Koffie/thee en een uitgebreide lunch is inbegrepen.

In verband met de voorbereidingen en de lunch helpt het de organisatoren als je van te voren even laat weten of je komt en mee eet.  Aanmelden kan bij Goos Verkaik (0180-514792, 06-50988526) of Ton Verkaik (0180-318986 of tabverkaik@freeler.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *