OPZOOMEREN 2019: ZATERDAG 6 JULI 08 – 14 UUR (incl lunch)

Beste vv Nieuwerkerkers,

Seizoen 2018 – 2019 had alle ingrediënten die kenmerkend zijn voor een voetbalseizoen bij vv Nieuwerkerk:

• heel veel wedstrijden, aan het begin van het seizoen nog onder de fantastische omstandigheden van die prachtige nazomer van 2018
  • heel veel trainingen, want we nemen ons favoriete spelletje natuurlijk bloedserieus
  • heel veel werk voor alle vrijwilligers, waarvan we er gelukkig nog steeds veel hebben
  • heel veel sportiviteit, want ondanks het grote aantal wedstrijden bleef de Normen & Waarden commissie werkeloos!
  • heel veel sportieve hoogtepunten, met veel mooie resultaten voor recreatie en selectieteams, waaronder natuurlijk ook het kampioenschap van Zaterdag 1

Waarschijnlijk kijkt iedereen, behalve naar de vakantie, ook uit naar het nieuwe voetbalseizoen. Om dat een vliegende start te geven staat als laatste activiteit het Opzoomeren op de kalender. Dit vindt plaats op zaterdagmorgen 6 juli, van 8 tot ca 14 uur.

De formule is iedereen inmiddels wel bekend; het gaat om het opknappen en opfrissen van ons sportcomplex, om dit weer klaar te stomen voor het komend seizoen. Twee rechterhanden zijn geen vereiste, inzet en enthousiasme wel! En als je nog een teamevent zoekt om met de ouders het geslaagde seizoen af te sluiten, dit is reuze gezellig en leuk!

Iedereen is welkom vanaf 07.30 uur voor koffie of thee in de kantine, waarna we om 8.00 uur starten met de werkzaamheden. In verband met de voorbereidingen en de lunch helpt het de organisatoren als je van te voren even laat weten of je komt en mee eet.

Aanmelden kan bij Goos Verkaik (0180-514792, 06-38047137) of Ton Verkaik (0180-318986 of tabverkaik@freeler.nl).

En zegt en mailt het voort, want vele handen maken licht werk!

Goos en Ton Verkaik