Opzoomeren 2 juli: vele handen gevraagd om werk licht te maken

Het seizoen 2021 – 2022 nadert het einde, en zeker in de slotfase, zo zonder Coronamaatregelen, voelt het weer een beetje als vanouds. Nu nog de laatste loodjes van de competitie, de toernooien en de afsluitende activiteiten, en voor je het weet begint de zomervakantie.

Wat dan nog resteert zijn de zorgen voor ons sportcomplex, waar heel wat werk verricht moet worden om het weer gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Schoonmaakwerk, verven, graafwerkzaamheden, kleine reparaties: op ons grote sportcomplex waar zeer intensief gebruik van gemaakt wordt valt genoeg te doen.

Wij willen dan ook een dringend beroep doen op jullie, de leden, jong en oud, maar ook jullie familie en andere sympathisanten van VV Nieuwerkerk, om ons te helpen bij het Opzoomeren. IEDEREEN kan wat bijdragen, goede wil en energie zijn voldoende om een mooi resultaat te kunnen bereiken. Spoor je team aan, of je medesupporters, want met elkaar is het nog gezelliger!

Het Opzoomeren vindt plaats op zaterdag 2 juli 2022, van 8 tot 14 uur. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd, koffie/thee, gebak en lunch zijn inbegrepen. Laat ons wel even weten of je mee-eet en of er nog specifieke dieetwensen zijn?

Aanmelden kan via: ralphmaassen@hotmail.com ovv Opzoomeren VVN

Wij rekenen op een grote opkomst.

Namens de onderhoudsploeg van VVN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.