Opendag voor spelertjes geboren in 2014 of 2015

Ben je geboren in 2014 of 2015? En ben jij het grote voetbaltalent van de toekomst? Of vind je het gewoon leuk om met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes te voetballen bij vv Nieuwerkerk? Dan organiseren wij voor jou op zaterdag 5 september weer een voetbalclinic. Na het grote succes op 11 juli organiseren we dan weer een heerlijke voetbalochtend voor onze jongste talenten!
.
Deze clinic is voor iedereen die nog geen lid is van vv Nieuwerkerk. Voor jongens en voor meisjes. Iedereen is dus welkom! We gaan dan anderhalf uur trainen onder begeleiding van diverse ervaren jeugdtrainers. Zowel techniek als partijvormen komen voorbij en we maken er een leuke en sportieve ochtend van. Zo weet je wat je kunt verwachten als je bij ons komt voetballen.
Wanneer: Zaterdag 5 september om 8.30 uur
Waar: Voetbalvereniging Nieuwerkerk, veld 7
Voor wie? Iedereen die geboren is in 2014 of 2015 en nog geen lid is van vv Nieuwerkerk
.
Ook jullie ouders en familieleden zijn welkom om te komen kijken en om gezellig iets te komen eten en drinken op ons gezellige terras of in de kantine.
.
Alles is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het Corona virus en de maatregelen die de overheid neemt in dit verband. Hou dus onze website www.vvnieuwerkerk.nl in de gaten!
.
Wil je komen? Meld je dan aan via email vvnf0@hotmail.nl. Geef je naam en je geboortejaar door. Dan weten de trainers op hoeveel spelertjes we kunnen rekenen zodat ze de training daarop kunnen aanpassen.
.
Ben je al lid? Dan ontvang je een aparte mail waarin de informatie staat over de de start van jullie trainingen op woensdag (geboortejaar 2015) en zaterdag (geboortejaar 2014).
.
Meer informatie over het spelen in deze leeftijdscategorie bij vv Nieuwerkerk vind je hier: