Opendag bij vv Nieuwerkerk voor wie is geboren in 2014 en 2015!

Ben je geboren in 2014 of 2015? En ben jij het grote voetbaltalent van de toekomst? Of vind je het gewoon leuk om met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes te voetballen bij vv Nieuwerkerk? Dan organiseren wij voor jou op zaterdag 11 juli een voetbalclinic. Deze clinic is voor leden en voor niet-leden. Voor jongens en voor meisjes. Iedereen is dus welkom! Neem dus ook je vriendjes en vriendinnetjes mee die in deze jaren zijn geboren! We gaan dan anderhalf uur trainen onder begeleiding van diverse ervaren jeugdtrainers. Zowel techniek als partijvormen komen voorbij en we maken er een leuke en sportieve ochtend van. Zo weet je wat je aanstaand seizoen kunt verwachten als je bij ons komt voetballen.
Wanneer: Zaterdag 11 juli om 9.00 uur
Hek open: 8.30 uur – 8.45 uur
Waar: Voetbalvereniging Nieuwerkerk
.
Let op: In verband met de aanleg van nieuwe kunstgrasvelden is onze ingang tijdelijk verplaatst naar het hek tussen de Jeu des Boules en de Hockeyvereniging. Zorg dus dat je daar op tijd bent!
.
Ook jullie ouders en familieleden zijn welkom om te komen kijken en om gezellig iets te komen eten en drinken op ons gezellige terras of in de kantine. Deze zijn namelijk vanaf 1 juli geopend.
.
Wil je komen? Meld je dan aan via email vvnf0@hotmail.nl. Geef je naam en je geboortejaar door. Dan weten de trainers op hoeveel spelertjes we kunnen rekenen zodat ze de training daarop kunnen aanpassen.
.
Meer informatie over het spelen in deze leeftijdscategorie bij vv Nieuwerkerk vind je hier: