Onmachtig JO19-5 verliest ruim van Spirit

Na drie weken mocht de JO19-5 eindelijk weer spelen en wel tegen de laatste tegenstander waartegen gespeeld was -> Spirit_JO19-3. In Ouderkerk was het prachtig weer en werd er onnodig verloren met 2-1. Helaas was het nu op Sportpark Dorrestein totaal anders. Ten eerste het weer: stormachtig en regenachtig. En dan waarom het gaat: het voetbal. De JO19-5 kon totaal geen vuist maken en kwam bijna niet voor het doel van Spirit. De ploeg uit Ouderkerk a/d IJssel was heer en meester, ondanks dat de JO19-5 heel erg zijn best deed. Een excuus was dat het team slechts uit 11 man bestond, omdat helaas andere ploeggenoten vanwege diverse redenen er niet bij konden zijn.
In de eerste helft kon de JO19-5 het nog een beetje bijbenen en kon het de achterstand nog redelijk beperkt houden, 0-2. Helaas was bij de meeste spelers de accu in de tweede helft op en was Spirit oppermachtig. Eindstand: 0-6
Goals:
19e min: 0-1     50e min: 0-3