Omhoog gevlogen

Zaterdag 9 maart,

Na twee weken vrij te zijn geweest mogen we naar Zestienhoven (JO11-4). Met een flinke dosis wind beginnen we de wedstrijd om 08:30. De eerste helft hebben we flink de wind tegen en ook de doelpunten. Na 7 minuten staan we 1-0 achter en binnen de volgende twee minuten volgen zelfs de 2-0 en de 3-0. Oh jee gaan we weer terug op de oude weg waarin we ons helemaal overrompeld voelen en daardoor gewoon even niet meer weten hoe we moeten voetballen. Gelukkig is daar de twee minuten break, tijd om even te bespreken wat hier fout gaat. Het blijkt te helpen, de vechtlust komt terug en in de 6de minuut na de break scoort Senne de 3-1. Niet veel later krijgen we een cadeautje van de tegenstander in de vorm van een eigen doelpunt en staat het 3-2. Net voor rust pakt Thijs nog even lekker de gelijkmaker mee en gaan we met 3-3 rusten. De tweede helft hebben we dus wind mee en tegen Overmaas heeft het ons geholpen dus laten we hopen dat dit weer zo is.

Yes na 4 minuten mag Senne vanaf een afstandje schieten en scoort de 3-4. De hele tweede helft blijft het goed spannend. Sebastiaan die de tweede helft keept heeft het niet heel druk maar ook wij spelen niet meer goed waardoor het zo’n 26 minuten lang hart verzakkende momenten geeft.

Gelukkig blijft het 3-4 en vliegen we naar de eerste plaats in deze competitie! De trainer geeft na de wedstrijd nog wel even aan dat we vandaag enorm veel geluk hebben gehad en dat als we kampioen willen worden echt aan de bak moeten …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *