Nipt verlies JO17-7

Zaterdag 3 november: de jongens van de JO17-7 spelen om 12:30 uur in Bleiswijk tegen Soccer Boys. Op het echte gras gaan de mannen van de trainers Pascal, Ferry en John de strijd aan.
VVN neemt de aftrap, het is Teun die hem naar Ice speelt, deze schiet de bal naar Mika en die bedenkt zich niet en schiet gelijk op de goal, doelpunt! het is na 20 sec 0-1 voor VVN. Hierna kabbelt de wedstrijd een beetje verder tot de 20 min dan glipt de spits van Soccer Boys door de verdediging heen, vandaag met o.a Arjen, Tom, Jay en Jens, en schiet de bal langs keeper Gennaro helaas 1-1. Op het middenveld vandaag Ice ,Stephan, Mike , Mitchel, Joel en Joey. De aanval vandaag Teun en Mika.
Thijs is helaas ziek en Romero afwezig en beide waren er dus niet bij vandaag.
Niet lang na de 1-1 maakt Soccer Boys er 2-1 en 3-1 van.
Rust
Omdat het einde van de eerste helft rommelig en geïrriteerd verliep moest coach Pascal alle hoofden weer omhoog en de goede kant op krijgen.
De tweede helft begint toch niet best, want na 5 min maakt Soccer Boys 4-1.
Het leek wel of jongens dachten, maar dit kan niet en gingen toch weer voetballen zoals ze ook kunnen, dit resulteerde 15 min voor tijd in de 4-2 van Ice en 8 min later in de 4-3 van Tom. 1 min voor tijd kreeg VVN nog een grote kans, deze ging echter net over.
Na de uittrap van de keeper fluit de scheidsrechter af.
As zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen DWO om 15:00 uur. Als de jongens die wedstrijd nou eens de hele wedstrijd kunnen spelen zoals deze laatste 20 min zou dat zomaar de 3de overwinning kunnen zijn. Succes jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *