Nieuwsbrief 9 september verstuurd

Vrijdagavond 9 september is een nieuwe nieuwsbrief verstuurd aan alle (aspirant) leden die staan ingeschreven in de ledenadministratie van vv Nieuwerkerk.

Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Check dan je spam box of deze wellicht daar terecht is gekomen en zo ja, maak van het emailadres nieuwsbrief@vvnieuwerkerk.nl een vertrouwd adres en de volgende keer komt de nieuwsbrief dan in de inbox terecht.

Staat de nieuwsbrief ook niet tussen je spam, dan hebben wij waarschijnlijk nog een oud/foutief emailadres in de ledenadministratie geregistreerd staan. Je kunt dit updaten door het wijzigingsformulier in te vullen op onze site.

Wil je de nieuwsbrief meteen lezen dan vind je deze hier: Nieuwsbrief 9 september 2022

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief als je wel de nieuwbrief wil ontvangen, maar niet als lid bij vv Nieuwerkerk ingeschreven wil staan.

Veel leesplezier.