Nieuwerkerk JO 17-4 start met winst in 3e klasse

2 Februari 2019

Nieuwerkerk JO 17-4 – VFC JO 17-3 4-0

Onze eerste wedstrijd in de 3e klasse, na de glansrijke zegetocht in de 4e klasse, welke we met nul nederlagen en 1 gelijkspel als beste afsloten.
Eindelijk weer het veld op, we waren en compleet en we hadden er zin in. Al vanaf het begin lieten we zien niet voor niks gepromoveerd te zijn, en speelden we ons eigen spelletje met veel balbezit en zorgvuldig aanvalsspel, achterin waren we duidelijk geconcentreerd, en gaven we niks weg, de eerste kansen waren dan ook voor ons, echter het was wachten op een schitterend afstandsschot van Cris voor de 1-0. Na een wat rommelige fase waarin we achter elkaar Glenn en Rens kwijtraakten met blessures was het tijd voor de Thee.
In de rust werd het duidelijk dat de blessure van Glenn ernstiger was dan we dachten en hij niet verder kon, gelukkig was Rens wel weer beschikbaar.
Direct vanuit de aftrap liet de vervanger van Glenn, Jasper zien dat we een team van 15 jongens zijn en prikte direct raak, 2-0. De concentratie bleef achterin top en we bleven aanval na aanval richting het vlaardingse doel sturen, ons scorend vermogen is niet ons sterkste punt en flink wat kansen werden gemorst.Maar onze wil om te scoren was en bleef aanwezig , en met nog 2 goals van Rens zegevierden we dik verdiend met 4-0 van VFC 17-03.
Met een compliment van de trainer van de tegenpartij dat hij dacht dat wij wel eens ver konden komen! Aan ons om dat te laten zien!
Voor foto’s klik -> HIER <—