NIEUWERKERK JO 17-4 START MET GELIJKSPEL IN DE BEKER

8 september 2018

Nieuwerkerk JO 17-4 – Perkouw JO 17-1 3-3 (2-0)

Na het rommelige begin vanwege de uitloop van een andere wedstrijd en  de omzetting van het kunstgras naar het gras van veld 2,begonnen onze jongens scherp en agressief aan het duel, wat al na enkele minuten een doelpunt van Sven opleverde, een schitterend schot van de rand van de 16 over de keeper.  Ook na de goal bleven de jongens goed voetballen en lieten zich niet mee sleuren in het af en toe onbehouwen en grove spel van de gasten van Perkouw.  Div kansen werden helaas onbenut gelaten totdat Joa zeer overtuigend en strak de 2-0 binnenschoot, dik en dik verdiend. Het onbehouwen gedrag van Perkouw bleef aanhouden en de scheidsrechter was zelfs genoodzaakt een van Perkouw er definitief af te sturen voor de rust zelfs nog.

Tijdens het praatje in de rust met zijn allen ervan overtuigd dat dit niet meer uit handen mocht worden gegeven tegen 10 man en gezien het vertoonde spel voor rust was dat ook niet een onlogische gedachte.

Na de rust gingen we opnieuw goed van start div kansen helaas weer onbenut, waarna Yael er uiteindelijk 3-0 van maakte, die was in de tas zou je denken….Niets was minder waar…… een ongelukkige 3-1 viel en dat was nog te begrijpen, maar het missen van de kansen ging maar door en toen het 3-2 werd gleed de wedstrijd uit onze handen, het goede spel leek verleden tijd en we mochten Finn danken dat het al niet eerder 3-3 werd, maar het ongelooflijke gebeurde toch het werd 3-3 tegen de 10 > van Perkouw…..We kregen nog wel enkele goede kansen op de 4-3 maar het mocht niet meer zo zijn.

Eindstand 3-3.

Meer foto’s vind je op ->:  Perkouw thuis