Nieuwerkerk JO 17-4 is de wind en Soccerboys de baas

9 Februari 2019
Soccerboys JO 17-2 – Nieuwerkerk JO 17-4 1-7 (0-4)
Een stormachtige zaterdagochtend onze eerste uitwedstrijd met nogal wat personele problemen: Joa en Rens afwezig, Glenn geblesseerd, dus met 12 man er tegenaan!
in de kleedkamer het belang van de wind onderstreept en de toss werd gewonnen en we begonnen met wind mee..en wat een wind was het…., zeg maar storm!
We zetten de tegenstander goed vast en gaven ze geen kans om er uit te komen, echter opnieuw misten we flink wat kansen.
Onze aanvoerder schoot de wedstrijd dik verdiend open met een prachtig schot wat via het aluminum en de keeper van de tegenpartij binnenviel, maar de ban was gebroken ….en nogmaals Youri en Melih kwamen we op een veiligere 0-3 ,maar wat is veilig wetende dat wij de 2e helft met wind tegen gingen voetballen. Voor de rust reageerde Stan attent op een afvallende bal en maakte er nog 0-4 van, normaal gesproken einde verhaal maar gelukkig waren we er allemaal van bewust dat er nog een lastige helft te gaan was.
Duidelijke afspraken in de rust en weer het veld op, maar niet alleen het falen van de tegenstander maar ook ons eigen kunnen zorgden ervoor dat we zelfs met wind tegen de controle hielden en de betere ploeg waren en bleven, Jasper, Cristian maakten er 0-6 van alvorens een tegenaanval van de aggresieve Soccer boys de 1-6 op het bord zette , Youri zorgde voor het slotakkoord en bekroonde een prima wedstrijd van JO 17-04 met de 1-7.
Op naar de volgende klus…..een oude bekende….. RKDEO uit.
FOTO’S VOLGEN