NIEUWERKERK JO 17-4 BOEKT STROEVE OVERWINNING

16 maart 2019

TOGB JO 17-5 – Nieuwerkerk JO 17-4  0-3 (0-1)

De afspraak met TOGB stond om 15:15 gepland op sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. In de najaarscompetitie boekte Nieuwerkerk JO 17-4 een klinische 2-0 overwinning. Om aansluiting te houden bij de kopgroep in de competitie was winnen gewenst.

TOGB en Nieuwerkerk bleken aan elkaar gewaagd. Zonder grote kansen over en weer te creëren, golfde het spel op en neer. Een vrije trap op de rand van de 16 meter, leverde de eerste treffer op. Een vernuftige variant werd keurig ingeschoven door Glenn. Nieuwerkerk had pech dat even daarna een treffer afgekeurd werd wegens buitenspel. In de laatste minuut van de eerste helft kende de scheidsrechter een wel erg goedkope strafschop toe. Maar keeper Finn hield de strafschop keurig. Er werd gerust met een 1-0

In de tweede helft een zelfde spelbeeld. TOGB ging op zoek naar de gelijkmaker. Nieuwerkerk op jact naar het verdubbelen van de score. En het laatste gebeurde. Een bekeken vrije trap van Chris werd subtiel binnengeknikt door Glenn. Evem later was het opnieuw Glenn die scoorde en daarmee zijn hattrick completeerde. Scoren zit in de familie!

Al met al een keurige overwinning en handhaaft Nieuwerkerk zich in het linkerrijtje.

Voor foto’s click –> HIER <—