Nieuwerkerk JO 17-2 sloopt de muur van Bergambacht JO 17-1 in de tweede helft

9 November 2019

Nieuwerkerk -Bergambacht 2-0 (0-0)

Opnieuw een topwedstrijd, tegen de huidige runner-up Bergambacht JO 17-1. Mark en ik waren gewaarschuwd over de tegenstander waar hun kracht lag en ook de uitslagen tot nu toe liet wel zien dat zij makkelijk scoorden.

Met 1 omzetting achterin de angel uit hun spel gehaald. Al vanaf de 1e minuut waren we scherp en in controle. Bergambacht bleek een counterploeg waar we in de 1e helft totaal geen moeite mee hadden, niet dat dat tot hele grote kansen leidde maar het was wachten op een treffer van ons. Die kwam echter (nog) niet. 0-0 bij rust

Na de rust hadden we duidelijk meer moeite om tot goed voetbal te komen , en de tegenstander kwam er ook een paar keer gevaarlijk uit waar Finn handelend moest optreden.
Het vreemde was wel dat we ondanks ons mindere spel we nu wel grote kansen kregen op de openingstreffer , alleen ons manco het afmaken van de kansen leek ons op te breken, langzaam maar zeker nadenkend over tevredenheid over 0-0 (waardoor we de marge van 1 punt in ons voordeel op de ranglijst hielden),bracht een zondagsschot van ca 40 meter van Youri de keeper in verlegenheid 1-0 ,dik verdiend!  Onze jongens zijn inmiddels redelijk ervaren in het verdedigen van een kleine voorsprong,wat nu ook overtuigend werd gedaan, de ruimte die werd weggegeven door Bergambacht werd uitstekend benut door Rens die goed doorzette en de wedstrijd besliste 2-0!

Klasse boys terechte overwinning !met een voorsprong van 4 ptn op de huidige nummer 2 RVC.
Op naar Jodan Boys…

Mark en ik willen nog wel onze excuses aanbieden voor het niet goed oppompen van de ballen 😂🤪😂🤪😂

Voor de foto’s click -> HIER <-