Nieuwerkerk JO 17-2 moet in Nieuwkoop haar meerdere erkennen

In alle vroegte uit naar Nieuwkoop…
Zonder Jasper Christian Nicolay en Mees. Maar Thijs en Glenn er wel bij.

Vol goede moed na de prima wedstrijd van vorige week begonnen we ook tegen Nieuwkoop prima .
Goed voetbal tegen de runner up van 1e klasse van de voorcompetitie. We kregen via Glenn ook een beste kans om de score te openen maar helaas.
De scheidsrechter besloot een harde maar toch faire tackle van Rens te bestraffen met geel, tijdens de ondertalsituatie was een communicatiestoornis tussen Youri en Finn de oorzaak van de onverdiende 1-0,eigen doelpunt Youri.

Tijdens de rust waren er eigenlijk geen zorgen , behalve dan misschien onszelf te belonen met een treffer?
En dit gebeurde vrijwel direct na de rust , prima aanval over de linkerkant afgerond door Glenn 1-1 , en we waren weer volledig terug in de wedstrijd.
Een prima opgezette aanval van achteruit op Rens werd overduidelijk onderbroken nadat hij opzichtig aan zijn shirt werd getrokken iedereen rondom het veld en op de tribune zag deze overtreding…..de man in het zwart ook ….maar fluiten deed hij niet… Uit de tegenaanval schoot Nieuwkoop de bal miraculeus in de kruising 2-1. We konden opnieuw beginnen, maar de wetten van de eerste klasse worden ons steeds meer duidelijk, slordig spel zwakke passes verkeerde keuzes Nieuwerkerk kwam niet meer lekker in de wedstrijd. De zwakke passing en constant balverlies zorgde al snel voor de 3-1, de 4-1 was opnieuw een miraculeus schot dat in de kruising verdween en de 5-1 mogen we ons als team zeker aanrekenen door niet meer maximaal te kunnen en willen geven in het veld.. Een nederlaag , geflatteerd dat zeker , maar met 3 gespeeld 1 punt kunnen we niet spreken van een vliegende start.

Als we compleet zijn zoals tegen Olympia en we er met zijn allen voor werken kunnen we leuk voetballen en zeker nog flink wat punten pakken, doen we dat niet en zijn we niet of minder compleet dan hebben we het moeilijk! We blijven positief en laten we beseffen dat we alleen met zijn allen een kans hebben op resultaat  As zaterdag thuis tegen Alphia 💪🏻

Voor de foto’s click ->HIER <-