Na dramatische 1e helft wordt wedstrijd toch over streep getrokken

Het team van de JO19-6 ging deze week naar Bergschenhoek om daar tegen laagvlieger BVCB_JO19-4 te spelen. De spelers wisten dat er bij winst de achterstand op koploper Spirit slechts één punt zou zijn. Kortom, er vol voor gaan. Nee dus, de eerste helft was dramatisch slecht. Het leek wel of het Vriendenteam er totaal geen zin in had. Men was overal te laat, er werd uit positie gelopen, passing was slecht, kortom, drama. Gelukkig stelde BVCB ook niet veel voor, want anders was het leed echt niet te overzien. BVCB kwam op voorsprong door nonchalant verdedigen en zo kon een aanvaller rand zestienmeter ongehinderd de bal in de hoek schieten, 1-0. Ondanks het slechte spel van de JO19-6 creëerde het genoeg kansen om gelijk te komen of zelfs een voorsprong te nemen . Helaas ontbrak de scherpte. Behalve het zeer matige spel viel ook de grensrechter (trainer van BVCB) op door zijn commentaar op de leiding en het veelvuldig vlaggen voor (soms onterecht) buitenspel. Rust: 1-0.

Het Vriendenteam probeerde in de tweede helft meer druk te zetten en wat meer geconcentreerd te spelen. Dat lukte gelukkig wel en BVCB kreeg het moeilijk en na een schitterende gelijkmaker door een middenvelder, pegel in de linkerbovenhoek, voelde een ieder aan zijn theewater dat de JO19-6 ging winnen. En dat gebeurde dan ook. Binnen vijf minuten scoorde het Vriendenteam tweemaal en was de tegenstand van BVCB gebroken . Helaas, mede door het zeer irritante gedrag van de trainer van BVCB die de vlag had overgedragen aan iemand anders (die ook dramatisch was), vonden er kleine opstootjes plaats die totaal niet nodig waren . Gelukkig floot de scheidsrechter na vier minuten extra tijd af. Na de wedstrijd vond de trainer van BVCB het nodig om zijn misnoegen aan de scheidsrechter te uiten. Verschrikkelijk!  Maar okee, eindstand: 1-3.

Goals:

16e min: 1-0                                                 61e min: 1-1

78e min: 1-2

82e min: 1-3

  

 

 

3 Replies to “Na dramatische 1e helft wordt wedstrijd toch over streep getrokken”

  1. Maat wat een kinderachtig gedrag door zo’n artikel te schrijven. Dan win je is een wedstrijd en ga je de tegenstander belachelijk maken chappies

    1. Het was totaal niet mijn bedoeling om de tegenstander belachelijk te maken. Alleen het voetbal van beide kanten was zeer matig.

      1. Wat een onzin joh beetje ons een slechte naam geven en de trainer voor lul zetten, hier komt nog een staartje aan alfonsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *