Met deze aankopen steunt u de club!

 

Beste mensen,

Het kabinet heeft een tijdje terug besloten dat het huidige amateurvoetbalseizoen ten einde is en er niet meer gevoetbald zal gaan worden. De kantine van onze voetbalvereniging moet gesloten blijven.
Toeschouwers en ouders mogen niet worden toegelaten op het Sportpark. Buiten het sportieve is het een groot sociaal en voor onze vereniging ook financieel gemis. De kantine inkomsten vormen tenslotte een belangrijke inkomstenbron van de club.

Diverse producten waarvan de houdbaarheidsdatum nog (net) niet verstreken waren hebben wij gedoneerd aan de voedselbank of hebben wij aan trouwe sponsoren verstrekt. Dit laatste om hen die ons gesteund hebben een hart onder de riem te steken met de boodschap dat we aan hen denken in deze lastige economische tijd.

Doordat de kantine nog steeds niet mag worden opengesteld dreigen er wederom enkele producten die nog prima geschikt zijn voor consumptie over de datum te geraken. Dit betreft bv. producten met een “theoretische” houdbaarheidsdatum tot eind juni.

In de hoop dat leden, ouders/verzorgers ons willen helpen het verlies op deze drankjes te verkleinen willen wij diverse flesjes onder onze inkoopprijs aan jullie aanbieden.

Onze kantinebeheerder Ton Boonekamp heeft de volgende aanbiedingen die bij het toegangshek gekocht kunnen worden of bij hem volgende week nog telefonisch besteld kunnen worden:

       AA drink per doos (24 flesjes) diverse smaken                                € 10,–


   
UITVERKOCHT!

 

Graag contant maar pinnen is mogelijk !

OP = OP

Bestellen kan ook via Ton Boonekamp op 06 – 120 89 788 

Voor je bereidheid de club op deze wijze te willen helpen willen wij je bij voorbaat bedanken.

Blijf gezond en kijk naar elkaar om!

Met sportieve groeten,

Kantine beheer