Kampioenschap voor JO 17-2! Bekijk het mulitmediaspektakel!

30 november 2019

Nieuwerkerk JO 17-2 – Dilletant JO17-01 3-0 (1-0)

Een prachtige dag om kampioen te worden! Jongens gaven aan eerder te willen verzamelen….
Mark had veld 1 weten te organiseren. Supporters in grote getale aanwezig!
Deze wedstrijd moest toch te doen zijn was toch wel de mening van ons allemaal , onze tegenstander stond met 1 punt troosteloos onderaan .Nieuwerkerk nam ook direct het heft in handen met hoog druk te zetten om snel de verlossende 1-0 te maken
Dilletant deed werkelijk geen enkele moeite om er een leuke wedstrijd van te maken(of konden ze gewoon niet beter)
Na wat kleine schietkansjes opende Youri de score 1-0. Maar dit was nou niet echt het signaal om beter te gaan spelen, het spel was slordig en in een te laag tempo.
In de rust geprobeerd om de focus terug te krijgen op gewoon met ze allen lekker te gaan voetballen, we staan niet voor niks bovenaan toch?Na de rust werd er ook beter gevoetbald en het zou best kunnen dat we 90 procent balbezit hadden😉
Na een prima aanval door het midden zette Nicolay Jasper vrij voor de keeper, hij bleef heerlijk kalm 2-0!
In deze fase werden we weer wat slordiger wat niet zo raar was,het doel was in zicht de wedstrijd in de knip….
Toen zorgde onze aanvoerder Youri voor een prachtig slotakkoord….een schitterend afstandsschot ….3-0 .Kampioenswedstrijden zijn nooit de mooiste/leukste wedstrijden , zakelijke 3-0 overwinning en een dik verdiend KAMPIOENSCHAP!!!
Mark en ik begonnen 1,5 jaar geleden met deze groep in de 4e klasse :kampioen. Daarna tot de laatste wedstrijden meegedaan voor de titel in de 3e klasse….
Dit jaar met aanvulling van Hugo en Nicolay het Kampioenschap in de 2e klasse met 8!!! punten voorsprong op de nummer 2 .

Klasse boys 💪🏻 op naar de volgende uitdaging
Langs deze weg willen Mark en ik alle trouwe supporters bedanken voor hun hulp en input zoals het vlaggen en de goede raad😉
Patrick voor de trainingen met Finn. En uiteraard de unieke foto’s en filmpjes van ons team JO17-02

Voor de foto’s click -> HIER <-