JO17-7 wint uit bij Excelsior ’20

Zaterdag 13 April

Vandaag een wedstrijd tegen Excelsior 20.
De aftrap was om 12:00 uur en na de instructies van de trainers en een korte warming up, begonnen we aan de wedstrijd.
We begonnen sterk met veel druk naar voren wat leidde tot paniek bij Excelsior 20 en we kregen daardoor al na 3 min een corner deze werd genomen door Mika en werd fraai ingekopt door Mike 0-1.
5 min later was het opnieuw raak na een mooie pass van Jens op Mika kon deze de 0-2 maken door de bal netjes langs de keeper in het doel te schuiven.
In de 15de min wordt Excelsior 20 gevaarlijk en krijgt na een schot op doel een corner.
Deze corner wordt eerst weggewerkt door Gennaro en Arjen maar komt via een kluts weer voor de voeten van een speler van Excelsior 20 deze kan helaas 1-2 maken.
Trainers Pascal, Ferry en John ( Henk was afwezig) coachen de ploeg weer om de rust te bewaren en gewoon weer te gaan voetballen.
Dit werpt zijn vruchten af en door het goed verdedigen van Thijs, Thom, Jay Jens en Arjen, wordt Excelsior 20 niet meer gevaarlijk.
Door het druk zetten van Luuk, Joël, Mike, Teun en Stephan komt de bal bij Ice terecht en kan deze in de 28ste min de 1-3 binnen schieten.
Inmiddels zijn Joey en Mitchell ook in het veld gekomen en blijven de jongens lekker ballen.
In de 33 min kan Joël opkomen langs de rechterkant en kan de bal vanaf de achterlijn voorgeven deze bal wordt echter geblokt met een hand van de tegenstander en we krijgen en penalty. De penalty wordt goed en geplaatst binnen geschoten door Mika 1-4.
Hierna is het vrij snel rust.
In de rust werden weer de nodige dingen besproken.
We begonnen heel rommelig aan de 2e helft wat tot gevolg had dat Excelsior 20 veel kansen kreeg en dan ook in de 53e min op de 2-4 maakte.
We moeten weer opletten en scherp zijn.
Gelukkig kon Teun vrij snel binnen 2 min er weer 2-5 van maken.
Hierna was Excelsior 20 gezien en kregen wij nog meer kansen alleen konden we deze niet benutten door er slordig mee om te gaan.
81 min de goed fuitende scheidsrechter floot af en de 3 punten gingen weer mee naar Nieuwerkerk.
Nu 2 weken rust voordat de inhaalwedstrijd tegen Capelle wacht op zaterdag 3 mei op sportpark t Slot.
Tot op de trainingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *