JO17-7 wint spannende wedstrijd in Berkel

Zaterdag 17 nov 15:15 de mannen van hoofdtrainer Pascal en zijn assistenten Ferry en John moesten aantreden in Berkel tegen TOGB.
Tegen de lange jongens van TOGB werd het een lastige beginfase met veel kansen voor de thuisclub, die in de 10e min een penalty krijgen na een overtreding van keeper Gennaro, die deze penalty niet kon stoppen 1-0.
Na 15 min kreeg TOGB een spookcorner aangezien de speler van de thuisploeg hoog over schoot, maar deze volgens de scheidsrechter werd geraakt door een speler van VVN, uit deze corner maakt TOGB de 2-0 en moeten de mannen van VVN vandaag met Gennaro , Tom , Arjen Thijs , Jens , Mike , Ice , Mika , Teun , Joey , Joël , Jay , Mitchell , Stephan en gastspeler Luuk in de achtervolging.
De mannen gingen weer voetballen zoals ze wel vaker hebben laten zien met als resultaat de 2-1 door Ice in de 24e min.
VVN bleef doordrukken en kwam op 2-2 door Joël in de 28e min.
Helaas was het TOGB, die met de voorsprong de rust in ging 3-2.
Rust.
In de rust de nodige tips en de thee met koek.
De tweede helft begonnen de mannen van VVN sterk, wat na 5 min de 3-3 opleverde door Teun, met een schot buiten de 16 meter vandaan. (geoefend op de training vrijdag)
Ook na de aftrap van TOGB zette VVN gelijk druk en bleef het balletje rond spelen met als resultaat de eerste voorsprong van vandaag; 3-4, wederom door Teun in de 55e min.
Hierna werd het een jojo wedstrijd, die alle kanten op kon gaan, in de 62e min krijgt TOGB een vrije trap die ze mooi binnen schieten 4-4.
5 min later is het toch weer TOGB die de leiding weer pakt en uit een corner de 5-4 binnen koppen.
Het karakter wat VVN hierna toont is van grote klasse, want in plaats van de koppies laten hangen gaan gaan ze de strijd weer aan en krijgen ze een vrije trap op hun eigen helft na naschoppen van een TOGB speler die hier geel voor kreeg. De vrije trap werd genomen door Luuk, die de bal niet goed raakte maar via een tegenstander een herkansing kreeg en met deze bal Ice lanceerde die oog in oog met de keeper cool bleef en in de 75e min de 5-5 binnen schoot.
Nog 5 spannende minuten te gaan.
2 minuten later in de 77e min kwam de bal weer voor de voeten van Ice, die met een kleine solo en veel schoppen van de tegenstanders toch op de been bleef en de bal weer langs de keeper schot 5-6.
Langs de kant was de spanning bij trainers en suporters groot toen TOGB met 10 man nog dicht in de buurt kwam van het VVN doel maar de verdediging de bal weg kon krijgen en de scheidsrechter af floot.
Deze zwaar bevochtte overwinning is te danken aan de inzet en werklust vandaag van de spelers. Klasse jongens!!
Aangezien de Sint weer in het land was gekomen ‘s morgens en bij trainer Pascal al een zak had afgegeven kregen alle spelers een grote chocolade sinterklaas die bij sommige jongens al snel op was.
Volgende week wacht een late wedstrijd uit in Bergschenhoek bij BVCB om 16:15 uur zonder deze verslaggever (dus wie zou volgende week het verslag willen maken?)
Succes mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *