JO17-7 heeft het lastig maar wint wel bij Barendrecht

Iets vroeger dan normaal mochten de mannen van de JO17-7 verzamelen, namelijk om 10:20 uur bij Barendrecht.
Na het gezamelijk delen van 1 kleedkamer met LMO en beide met min. 15 spelers besloten de leiders om maar naar het veld te gaan waar de wedstrijd om 11:00 uur zou beginnen.
Na de warming up en nog een praatje van Pascal moesten de mannen er tegenaan.
Barendrecht nog niet veel punten, maar toch niet te onderschatten, dat bleek ook wel in de beginfase. Ze begonnen namelijk sterk en hadden een goed antwoord op ons 4-4-2 systeem.
Na 10 minuten komt Barendrecht op een 1-0 voorsprong.
Gelukkig kan Ice er na een pass van Joël er 1-1 van maken in de 13e minuut.
Helaas maakt Barendrecht er na 5 minuten weer 2-1 van in de 18e minuut.
We blijven knokken en maken in de 27e minuut via Mika de 2-2, na een goede bal van Mitchell.
Het spel golft op en neer richting de rust, maar toch is het Barendrecht die er in de 35e minuut 3-2 van maakt, ondanks dit baalmoment komen de mannen van Pascal, Ferry, John en Henk (pfff bijna een grotere technische staf dan zaterdag 1 hahaha) vlak voor rust nog op 3-3 door Mika die met een half lopje over de keeper heen de bal uit een pass van Mike in het doel krijgt.
Rust.
In de rust worden er een paar dingen gezegd door de trainers, want de eerste helft was niet best van VVN.
Na de thee begonnen we onder druk aan de tweede helft met een aantal goede kansen van Barendrecht, maar gelukkig konden Genaro, Arjen, Thijs , Teun, Jens en Jay de bal steeds weer uit het doel houden en buiten het 16 meter gebied krijgen.
Na 10 minuten was Barendrecht uitgeraasd en rook VVN hun kans door het goed druk zetten op de verdediging, daardoor kregen we ook meer mogelijkheden.
Het resulteerde in de 65e minuut uiteindelijk tot de 3-4 gemaakt door Luuk, die na een bal van Joey door bleef lopen richting de keeper, die de bal weg wilde schieten, maar Luuk raakte en de bal verdween in het doel.
We kwamen steeds beter in ons spel ( we spelen blijkbaar liever later op de dag) en maakten via goed samenspel van de jongens, in de 73e minuut de 3-5. Het was dit keer Joël die de bal prima vanaf de 16 meter in het hoekje schoot.
Nog 7 minuten te gaan, onder leiding van een goed fluitende scheidsrechter, er gebeurde niet veel meer en kon VVN de 3 punten meenemen naar Nieuwerkerk.
Klein minpuntje was het uitvallen van Tom na 10 minuten met een knieblessure.
Jongens zet dit door en we gaan nog veel mooie en spannende wedstrijden beleven. Ondanks het zeuren van jullie trainers hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *