JO13-1 en JO13-6 organiseren sponsorloop

Onze JO13-1 en JO13-6 gaan op toernooi! In het pinksterweekend, dat plaatsvindt van 7-9 juni 2019, zullen de twee teams deelnemen aan de North Limburg Cup. Aangezien de spelers hier graag zelf geld voor op willen halen en tevens een goed doel willen steunen, organiseren zij een sponsorloop. De spelers hopen op jouw steun!

Wil jij de jongens helpen hun doelen te bereiken? Sponsor dan één van de teams!

De sponsorloop

De sponsorloop vindt plaats op donderdag 19 april 2019 op het hoofdveld van vv Nieuwerkerk. Rondjes zijn zodoende ongeveer 200 meter en er wordt in totaal 20 minuten gelopen door de mannen van de JO13-1 en JO13-6.

Cruijff Foundation

De spelers vinden het belangrijk dat ze niet alleen puur voor eigen gewin lopen. Van iedere euro die wordt opgehaald, zal er daarom 20% naar de Johan Cruijff Foundation gaan. JO13-1 speler Renso legt uit waarom er voor deze foundation is gekozen: ‘We willen een goed doel steunen dat met voetbal te maken heeft en daarom past de Johan Cruijff Foundation heel goed hierbij. We hopen zo veel mogelijk geld op te halen voor ons toernooi, maar ook voor de Foundation!’

Sponsoren

Wil jij de spelers met een kleine financiële bijdrage ondersteunen? Dat kan! Stuur een mailtje naar sponsorloop13@gmail.com en geef daarin het volgende aan:

• Je naam
• Bedrag per rondje of een vast totaalbedrag

Wij hopen op zoveel mogelijk steun voor de spelers van JO13-1 en JO13-6 tijdens de sponsorloop. Uiteraard ben je van harte welkom om tijdens de sponsorloop aanwezig te zijn!

Alvast bedankt namens de JO13-1 en JO13-6!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *