JO12-5 speelt fantastische pot, aangestuurd door tempo team!?

Het vijfde team van de jongens onder de 12 heeft zijn tweede overwinning in de tweede seizoenshelft in de pocket. De middenmoter TOGB JO12-2 werd door een fantastisch spelend Nieuwerkerk met 2-1 opgerold. Door het ontbreken van medecoach Edward en de eigen scheids Gerald had coach Geert Willem een ‘tempo-team-dagje’, want hij was niet alleen de coach maar ook de scheidsrechter tijdens deze heerlijke pot voetbal.
Tijdelijke hulpcoach Stanley verzorgde tijdens de wedstrijd de eerstehulpszorg langs de kant en werd daarbij later in de wedstrijd nog geassisteerd door Gerald die de jongens alsnog te hulp kon schieten.

Voordat de wedstijd echt kon beginnen maakte de coach van de tegenstander zich druk over de (te grote) afmetingen van het speelveld, maar het tripje naar de wedstrijdleiding leverde voor de coach van TOGB niks op. Damien, Max, Akio, Giovanni, Lucas, Devanté, Damian, Tom en Jasper speelden een puike wedstrijd en leken Jayden en Sven niet te missen (beide jongens waren door privéverplichtingen afwezig). Ongelukkig kwam JO12-5 op een 0-1 achterstand, maar de ploeg bleef strijden, goed overspelen en combineren. En dat levert kansen op, en ook goals. Want aan het einde van de wedstrijd stond er een 2-1 eindstand op de borden. Damien was de gevierde man met 2 goals, en dat kwam mooi uit, want hij stond al een tijdje droog.

Een leuke ochtend dus op sportpark Dorrestein.

Aanstaande zaterdag speelt JO12-5 om 10:00 uur de laatste competitiewedstrijd op Sportpark Buytenpark in Sweet Lake City. Tegenstander Oosterheem JO12-2 staat 4 plaatsen hoger, maar dat stond TOGB ook….en TOGB won een maand geleden met 10-4 van Oosterheem. Maar dat is scorebordjournalistiek…..we gaan het beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *