JO12-5 snakt naar goals en winst

Het was een frisse maar zonovergoten ochtend in Pijnacker op 13 april j.l. JO12-5 nam het op tegen de DSVP JO12-2.

De wedstrijd ging het eerste kwartier gelijk op en de beste kansen waren voor de Nieuwerkerkers. Na 10 seconden lag de bal al bijna in het netje. De jongens van Pijnacker kwamen echter steeds beter in de wedstrijd, en met een scheidsrechter die veel door liet gaan en ook veel besluiten baseerde op uitlatingen van de coach van de tegenstander. Maar eerlijk is eerlijk, Pijnacker was iets beter en wist er daardoor successievelijk vier in te prikken. Nieuwerkerk was niet scherp genoeg in de afronding waardoor de eindstand op 4-0 voor DSVP kwam.

Na de meivakantie speelt JO12-5 tegen de nummer laatst: Zestienhoven JO12-4, dat wordt het spektakelstuk onderin groep 3 van de 3e klasse.