JO12-5 legt het in tweede helft af tegen Soccer Boys 1

Het team van JO12-5 is in de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft tegen een nederlaag opgelopen. In Bleiswijk kwam de ploeg van Edward en Geert-Willem zonder Devanté en de zieke Jayden de eerste helft nog terug van een 2-0 achterstand. Maar na een ruststand van 2-2 liet het soepel combinerende Soccer Boys de Nieuwerkerkers kansloos. De eindstand van 6-2 deed helaas denken aan een recente andere uitslag.

De eerste kans was er een van Nieuwerkerk. Giovanni schoot van grote afstand de bal op de goal, maar zag deze op de lat belanden.
Snel daarna kwam Soccer Boys op 2-0. JO12-5 toonde echter veerkracht en zette druk op de Bleiswijkse goalie. Een schot van Lucas werd in de mêlee van spelers door een Soccer Boy in eigen goal gewerkt, kort daarna werd een in gedribbelde voorzet van Sven door Lucas in het net getikt.
Daartegenover stonden een paar dotten van kansen voor Soccer Boys, maar 1 op 1 met keeper Damian faalden ze.

In de tweede helft had Nieuwerkerk het moeilijk, de jongens kwamen er niet goed meer uit en op het middenveld werd veel balverlies geleden omdat te veel het duel werd aangegaan en niet tijdig werd overgespeeld. Het was in de tweede helft daardoor druk voor de goal van keeper Sven. De goalie hield met zijn verdedigers veel tegen, maar in het volle strafschopgebied belandden er toch twee achter de doellijn. Bij twee hoge afstandschoten van Soccer Boys kwam Sven net wat lengte tekort.
Nieuwerkerk kreeg nog wel wat kleine kansen, maar de bulldozer achterin de verdediging hield de poort goed dicht.
Al met al hebben de jongens een goede wedstrijd gespeeld, is duidelijk waar de ontwikkelpunten liggen en was Soccer Boys overall gewoon beter.

One Reply to “JO12-5 legt het in tweede helft af tegen Soccer Boys 1”

1. Ook Ajax verloor met dezelfde cijfers.
    Daar speelden de spelers ook voor zichzelf!
    Kijk dus ook eens naar de andere spelers en speel samen. Dan win je de volgende wedstrijd vast