JO12-5 komt conditioneel tekort tegen DSO

Strak in het zwart stonden de jongens van JO12-5 vanmorgen om 10:00 uur klaar tegen DSO Zoetermeer 12-5 uit Benthuizen.

Ze hadden er zin in onze jongens, en dat was te zien aan het spel. Een superieur eerst kwartier met mooi samenspel,de nodige kansen en een verdiende 1-0 voorsprong. Tom schot de bal op een voorzet van Lucas binnen. En er volgden nog veel meer kansen (zie filmpjes).

Schot van Tom op de goalie van DSO

Schot van Sven met bijna goal van Jasper

Schot van Tom na mooi samenspel

In het tweede kwartier liep Nieuwerkerk tegen een onnodige tegentreffer aan. Vanaf links ontdeed de aanvaller van DSO zich van Max en schoot de bal op goal, die via de voeten van keeper Damian in de goal verdween.

Tegen de rust raakten de jongens wat vermoeid en daar maakten de mannen uit Zoetermeer e.o. goed gebruik van. Ze kwamen er steeds vaker doorheen. Twee keer werd een speler vrij gelaten en kon een schot worden gelost op goalie Sven. Het leidde tot de 1-2 en 1-3. Nieuwerkerk speelde daarna all or nothing en bracht Akio in als pinchhitter (zie foto), maar het mocht niet baten.

Het spel wordt steeds beter, maar de conditie kan nog wel aan worden gewerkt.

De komende twee weken heeft de ploeg tijd om aan de conditie te werken, want dan staan er geen wedstrijden gepland.

One Reply to “JO12-5 komt conditioneel tekort tegen DSO”

1. Ja ha dat was hard werken voor de mannen. Er werd goed gespeeld, maar ja….Die conditie he…. Minder drinken en harder trainen dan maar…..
    Volgende keer gaat het vast beter, blijf doorgaan!