JO12-1 houdt uitzicht op de titel

Er stond een topper op het programma. Woubrugge 12-1 uit, waarbij Woubrugge bij winst ons zou passeren op de ranglijst en wij onze kansen op de titel zouden verliezen. Iedereen stond dus op scherp.

Woubrugge is een plaats waar je niet iedere dag komt, deze schrijver had op de 46e jarige leeftijd de primeur, en ondanks navigatie toch nog verkeerd gereden maar wel op tijd. Het was mistig, en koud op een vroege zaterdag ochtend en het veld (echt gras) was niet verlicht. Uitdagende omstandigheden dus.
Het bleek een wedstrijd die in balans was. Gelijkwaardige tegenstanders lieten het spel op en neer golven waarbij beide partijen wat kansjes kregen. Woubrugge kwam in het 1e kwart op een 1-0 voorsprong. Al snel konden wij de gelijkmaker aantekenen door een uiterst koelbloedige Jesper die alleen voor de keeper goed de tijd nam en feilloos inschoot. 1-1. dat was ook de ruststand.

De tweede helft hadden wij windje mee en was er wat meer licht op het veld. We kwamen duidelijk beter in de wedstrijd en gaven geen echte kansen meer weg. Een dynamisch middenveld zorgde voor aanvullende impulsen en schoten uit de tweede lijn. De solide verdediging hield Woubrugge op afstand van het doel. Vaak was het nog net niet, de lat stond in de weg of net naast. Tot Denley een corner mocht nemen. Een oplettende toeschouwer voorspelde dat hij in zou dribbelen en daarna met zijn fabuleuze rechterbeen de bal binnen zou krullen. En zo geschiedde, 1-2.

Aangemoedigd door de toeschouwers knokte onze jongens naar de overwinning. Op de counter hadden we nog kansen op 1-3 of meer. Maar meer dan een welverdiende 1-2 bleek er niet in te zetten.

Deze topper gewonnen en slechts 1 verliespunt minder dan de koploper. We hebben het niet in eigen hand maar zelf alles winnen geeft toch nog een kans op de titel of minimaal de tweede plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *