Indeling JO13 seizoen 2020/2021

Beste allemaal,

Het afgelopen seizoen is helaas abrupt beëindigd in maart, maar gelukkig zijn de meeste kinderen weer begonnen met trainen.
Ondanks dat alles nog erg onzeker is en we zelfs nog niet weten of de competitie voor seizoen 2020/2021 opgestart kan gaan worden, hebben
we toch al aardig wat tijd besteed aan het indelen van de teams en aan het vinden van trainers en leiders.

Volgend seizoen is het tijd om het halve veld achter jullie te laten en te gaan spelen op een heel veld 11 tegen 11. Ik heb kunnen zien dat iedereen daar inmiddels wel aan toe is en velen er naar uit kijken.
Groot veld met meer spelers betekend ook weer herverdeling van de teams. Dit is jaarlijks weer een uitdaging. We hebben te weinig spelers om 4 recreatieteams in te schrijven en we hebben dus 3 wat grotere teams bestaande uit zestien spelers per team aangemeld bij de KNVB. Het is onze ervaring dat gedurende het seizoen dit aantal spelers per team hard nodig blijkt te zijn.

Zoals jullie weten draait onze vereniging voor het grootste deel op vrijwilligers. Ook voor wat betreft training, wedstrijdbegeleiding en teammanagement. Ieder jaar is het weer een uitdaging voldoende ouders bereid te vinden om iets voor het team te betekenen. En ja ouders, ook vlagen en soms fluiten komt er nu bij. Tot nu toe hebben gelukkig al heel wat mensen aangegeven iets voor een team te willen doen, maar extra ondersteuning is natuurlijk altijd welkom. Ik zal alle ouders binnen de teams van informatie voorzien betreffende de leden van het team. Aan iedereen het verzoek onderling hierover afspraken te maken. Als vereniging blijven wat uiteraard ook trainers werven onder onze senior leden.

Voorlopig trainen alle kinderen nog met de teams van dit seizoen op dinsdagen. Doel is binnenkort met de nieuwe teams te gaan trainen en ervaring op te gaan met voetballen op een volledig veld. Meer informatie hierover volgt.

De trainers/leiders/teammanagers zullen binnenkort contact met de teamleden opnemen om afspraken met elkaar te maken. Ieder team heeft trainers/leiders, waarvoor alvast hartelijk dank uiteraard, maar extra ondersteuning is zeer welkom.

Tot zover de aanloop, hierbij de indeling voor het seizoen 2020/2021.  Het kan zo zijn dat er door onvoorziene omstandigheden toch nog aanpassing gedaan moeten worden, bijvoorbeeld door opzeggingen. Ik bespreek dat uiteraard vooraf met betrokkene(n).

JO13-5 3e klasse
Levi Lopes
Lucas van Poortvliet
Rohan den Boogert
Bodhi Changa
Thijn Deelen
Sem Groot
Ryan Karamali
Xavi van Maaren
DJ Nederpel
Brent van Overbeek
Mick Verschoor
Jayden van Wanrooij
Thijn van Geffen
Daimen Pot
Bas Schrave
Thijmen Wildeman

JO13-6 4e klasse
Robin Cooiman
Tony Han
Daan Keuzenkamp
Rik Nederlof
Marvano Schenkel
Kaja Berhitoe
Stijn Bosch
Kyran Draaibaar
Thijn van Duijl
Koen Graveland
Matthias Hak
Pepijn Koen
Turaindry Mercelita
Noah Heijkoop
Tim Vink
Gino Vink

JO13-7 4e klasse
Dylano Constantino
Micah Gout
Mitchell Hamer
Floris Hoos
Wouter van der Nat
Matthew Pijpers
Kaidan Rabbett
Ethan Rawlinson
Vincent Barneveld
Quinten de Bliek
Mathijs Brandenburg
Kyano Hostman
Thomas van Houwelingen
Jona Rodrigues
Lude Snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *