Indeling JO13 seizoen 2019/2020 recreatie

Beste allemaal,

Een lang maar gezellig en succesvol seizoen voor de huidige JO12 teams is bijna achter de rug. Sommige teams zijn al uitgespeeld en aantal teams spelen nog een toernooi of trainen nog even door. Volgend seizoen is het tijd om het halve veld achter jullie te laten en te gaan spelen op een heel veld 11 tegen 11. Ik heb kunnen zien dat iedereen daar inmiddels wel aan toe is en velen er naar uit kijken.
Groot veld met meer spelers betekend ook weer herverdeling van de teams. Dit is jaarlijks weer een uitdaging. We hebben te weinig spelers om 4 recreatieteams in te schrijven en we hebben dus 3 wat grotere teams bestaande uit zestien spelers per team aangemeld bij de KNVB. Het is onze ervaring dat gedurende het seizoen dit aantal spelers per team hard nodig blijkt te zijn.

Zoals jullie weten draait onze vereniging voor het grootste deel op vrijwilligers. Ook voor wat betreft training, wedstrijdbegeleiding en teammanagement. Ieder jaar is het weer een uitdaging voldoende ouders bereid te vinden om iets voor het team te betekenen. En ja ouders, ook vlagen en soms fluiten komt er nu bij. Tot nu toe hebben gelukkig al heel wat mensen aangegeven iets voor een team te willen doen, maar we zijn voor ieder team nog op zoek naar extra ondersteuning. Ik zal alle ouders binnen de teams van informatie voorzien betreffende de leden van het team. Aan iedereen het verzoek onderling hierover afspraken te maken. Als vereniging blijven wat uiteraard ook trainers werven onder onze senior leden.

Tot zover de aanloop, hierbij de indeling voor het seizoen 2019/2020.  Het kan zo zijn dat er door onvoorziene omstandigheden toch nog aanpassing gedaan moeten worden, bijvoorbeeld door opzeggingen. Ik bespreek dat uiteraard vooraf met betrokkene(n).
Tot slot, dit jaar hebben wij positieve ervaringen opgedaan met het af en toe mee laten trainen met ander team door kinderen die wellicht een stapje hoger zouden kunnen. Dit gaan we voortzetten komend seizoen.

JO13-4 2e klasse
Bharatsingh, Ishaan
Bharatsingh, Yash (keeper)
Boer, Nicolai
Borsten, Willem
Buizer, Bart
Dussen, Daniël van der
Horeman, Finn
Kleinjan, Mattia
Muhamad, Jelani (keeper)
Niesing, Mels
Ouwehand, Jor
Sande, Lucas van de
Steen, Bobbie
Stok, Bickel
Velde, Lukas van de
Zarbanoui, Saamrad

JO13-5 3e klasse
Bats, Daniël
Bauer, Tobie
Berndsen, Tom
Bos, Oscar
Dortland, Mees
Haan, Stijn den
Hove, Jayden ten
Koenen, Max
Kraan, Jasper
Nascimento Soares, Gabriel
Odijk, Quinten
Reijnst, Jaydey van der
Strijbos, Marc
Walter, Sven
Wel, Thijmen van der (keeper)
Hutorowicz, Steffan (keeper)

JO13-6 4e klasse
Beljaars, Joe
Berkhout, Thijs (keeper)
Gourmaz, Ibrahim
Hlaing, Akio
Koevoet, Alex
Laarhoven, Giovanni van
Lokollo, Joshua
Mourillon, Devanté
Paula, Elijah
Pinxteren, Damien van
Vaes, Marlon
Veen, Damian van (keeper)
Veen, Jasper
Visker, Luciano
Visker, Valentino
Vlieger, Thomas

 

 

 

One Reply to “Indeling JO13 seizoen 2019/2020 recreatie”

  1. Als een zeer belangstellende en betrokken opa van 1 van de spelertjes van het team JO12-5 van het afgelopen seizoen verbaas ik mij zeer over de nieuwe indeling va de teams JO13. (Ik heb het gehele seizoen de thuiswedstrijden gefloten)
    Mijn kleinzoon is ingedeeld in het laagste team met een aantal ploeggenoten en een ander aantal zit een elftal hoger.Op wie zijn initiatief is dit team uit elkaar gehaald? en wat is de norm om hoger of lager te spelen? Mijn kleinzoon wordt mu geconfronteerd met jongens waar hij niet graag mee samen in een team zit.
    Is dit een initiatief van een ouder geweest?
    Daar komt bij dat een aantal jongens nu onder hun niveau gaan spelen.
    Ben niet boos maar wil graag duidelijkheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *