In memoriam: Paul Kamerbeek

Paul Kamerbeek. Onnavolgbaar!

“Zeg het maar, jongen.” Op zijn minst een glim- en meestal een schaterlach, als je bij Paul koffie of een biertje bestelde. Onnavolgbaar stond hij je te woord met oneliners en anekdotes die iedere keer nieuw leken. Hij betrok iedereen aan de bar in zijn act, prikkelde met respect. Je keek de anderen aan. Waar haalt hij het deze keer vandaan?

Op 22 oktober jl bereikte ons het bericht dat Paul Kamerbeek is overleden.

Paul was een betrokken lid bij onze vereniging. Hij is als senior bij onze vereniging komen voetballen en was na zijn voetbalcarrière de onnavolgbare barkeeper en barbecue-koning. Van vlees wist hij alles!

Paul was bijna 30 jaar lid van onze vereniging. Wij zullen Paul missen. Wij wensen zijn familieleden alle sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Op verzoek van de familie brengen we dit nu pas naar buiten.

Het bestuur

 

14 Replies to “In memoriam: Paul Kamerbeek”

 1. Ik zal Paul niet snel vergeten, wat een aardige en attente man.
  Altijd geïnteresseerd, altijd in voor een praatje of een aardig woord.
  Rust zacht, Paul…..

  Langs deze weg, wil ik de de familie veel sterkte toewensen.

 2. Dat is schrikken, zo kort na mijn vader, zij konden het altijd heel goed vinden. Voor mij was hij heel attent en vriendelijk. Ik wens de familie veel sterkte

 3. Niet alleen bij de voetbal was Paul betrokken. In mijn tijd was hij een grote fan van Barracuda. Met ons twee keer mee geweest nasr Engeland. Prachtige man met ontzettend veel humor. Hij zal altijd bij in de herinnering blijven als een groot supporter.

 4. Ook ik heb veel gelachen met Paul. Niet alleen achter de bar, waar vrouwelijk schoon altijd voorrang.kreeg, maar ook wel buiten de voetbal om. Fijn dat ik hem mocht leren kennen. De nabestaanden veel sterkte toegewenst.

 5. Lieve Paul, fijne vent,
  Wat hebben wij gelachen samen. Vaak over Schiedam, over voetbal of ook gewoon zomaar. Altijd een praatje bakkie koffie of thee soms een biertje. Ik, wij, iedereen zal jou missen vriend. Rust zacht x

 6. Een persoonlijkheid die in staat was een ieder te bekoren, zeker wat betreft de dames, want daar had onze Paul toch wel bijzondere belangstelling voor! Iedere ochtend bij de koffiepauze ,met de vrijwilligers, wij hij altijd de grote animator.
  Verbazingwekkend was de hoeveelheid anekdotes, over zijn voetbalkwaliteiten, zijn slagerstijd, zijn avonturen in Spanje/Benidorm, onuitputtelijk en opgesmukt met zij Utrechts accent.
  Paul collega/vriend ik al je niet snel vergeten, rust zacht.

  Ron van de Velde- Malaga – Spanje

 7. Waar is je maat? Altijd het eerst wat Paul riep als ik binnen kwam, we gaan en doen je missen, fijne man waar we
  veel leuke uren mee hebben doorgebracht.De familie wensen wij veel sterkte.
  Fam Gert Visser

 8. Dit is echt schrikken, altijd gezellig en de humor dat gaan ze echt missen dat komt helaas nóóit meer terug. Heel veel sterkte aan de familie

 9. Beste Paul wat doe je me aan. Gaan hemelen zonder dat ik je kan bedanken voor je te gekke humor die snel de lach op mijn gezicht toverde.
  Hopelijk doe je daar boven hetzelfde werk. Dat biedt anderen troost.
  Bedankt makker, je was voor een inspirerend mens en een gangmaker in de club.

 10. Langs deze weg wil ik Tante Mia,Monique en Esther heel veel sterkte wensen met dit grote verlies!
  Ik weet hoe belangrijk persoon hij voor jullie was!
  Hij was lang geleden ook een beetje mijn tweede vader!
  Ik heb fijne herinneringen aan hem!
  Rust zacht Oom Paul!
  Liefs Francoise Deering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *