Het debuut van JO 17-2 in de 1e klasse

 

Het debuut van JO 17-2 in de 1e klasse

Van de beschikbare 17 moesten we Youri en Glenn missen. Zonder onze aanvoerder en spelmaker besloten we (zeker na de waarschuwing dat dit Be Fair JO 17-1 dik gewonnen had van ons eigen JO 17-01) onze speelwijze wat aan te passen en iets verdedigender te starten.

Deze speelwijze zorgde ervoor dat Be Fair meer balbezit had maar onze jongens waren verdedigend zeer sterk. Al snel sloeg het noodlot opnieuw toe toen Thijs met een fikse blessure eraf moest, en niet veel later de gevaarlijke Christian niet verder kon😔. Ons team knokte verder en er kwamen zeker kansjes voor onze jongens maar de rust kwam op 0-0.

Na de rust kregen we het moeilijker, het werd lastiger om het veld klein te houden en Be Fair werd sterker, echter wij hebben iemand in het doel staan …..ene Finn Koudijs , div malen maakte hij schoten onschadelijk. Maar eerlijk is eerlijk Be Fair hield ons onder druk en een aanval over hun linkerkant werd rommelig afgemaakt 0-1. Met div omzettingen geprobeerd om nog een punt binnen te slepen, maar daardoor kreeg Be Fair nog meer ruimtes maar opnieuw toonde Finn aan een waar fenomeen te zijn ….sterker nog zelfs een makkelijk gegeven strafschop pakte hij klemvast! Helaas konden we ons alles of niets spel niet belonen met de gelijkmaker, eindstand 0-1.

Maar met opgeheven hoofd zijn we de eerste klasse binnengestapt. Hiervan leren en hopen dat de geblesseerde boys snel weer speelklaar zijn .
As zaterdag Olympia uit.

Click ->HIER<- voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *