Heerlijk!

Zaterdag 30 maart, vv Nieuwerkerk JO11-5  tegen Smitshoek JO11-5

Heerlijk was het, ja het weer ook. De zon scheen al lekker op het veld op deze vroege zaterdagmorgen maar wat ook zeker heerlijk was, was de wedstrijd! De eerste 10 minuten wisten de toeschouwers niet waar ze naar aan het kijken waren het leek wel Champions League 😉

Het wordt deze wedstrijd maar liefst 10-0 met een nette verdeling van beide helften 5 doelpunten. Een gedetailleerd score verloop van deze wedstrijd zou dan ook wel een saai stuk worden en daarom deze keer net ietsje anders.

Zoals gezegd waren de eerste 10 minuten echt goed en zeker leuk om te zien. Combinaties die lukken, balletjes die precies op maat zijn een keeper die een mooie redding heeft en er is zelfs tijd en ruimte om individueel wat technische hoogstandjes te laten zien. Met doelpunten van Levi, Thijs & Bodhi gaan we 5-0 de rust in.

Ook de tweede helft heeft ondanks dat deze minder spectaculair lijkt zo zijn verrassingen, zo scoort Senne met rechts en scoort Levi met zijn kont. Verder zijn er nog doelpunten van Sem en Jayden in de tweede helft. Trots kunnen we op alle jongens zijn, er is echt hard en goed samen gewerkt!

Met deze heerlijke overwinning staan we weer bovenaan en gaan we ons stinkende best doen om daar te blijven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *