Grote Clubactie 2019 – 2020: Doe je weer mee!!

Ook  dit jaar doet vv Nieuwerkerk mee aan de Grote Clubactie

In 2018 is door de Grote Club Actie een bedrag van € 4.622,- aan vv Nieuwerkerk uitbetaald en daar hebben jullie, lotenverkopers voor gezorgd. Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar de naar de mensen die de loten gekocht hebben.

Net als vorig jaar is het doel om een pannaveld op ons complex te realiseren

Deze doelstelling blijft voor dit jaar staan, omdat we nog niet voldoende geld hebben voor deze pannakooi. Een pannaveld zoals wij die willen kost ongeveer € 15.000. Met de opbrengsten van de vorige jaren moeten we dit jaar voldoende geld bij elkaar krijgen. We krijgen dan dit pannaveld tegelijkertijd met de vernieuwing van de velden volgende zomer!

We hebben dus weer jullie medewerking nodig!

En vooral de spelers die de loten gaan verkopen: MO11, MO13, JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 en JO13. Ook nu weer zullen we de verkoopboekjes verspreiden via de lettercoördinatoren en de leiders. Met deze boekjes kunnen per boekje 20 personen machtigen om het bedrag van een lot van hun rekening af te laten schrijven. Met contant geld op zak lopen hoeft dus niet!

Zelf krijgen de lotenverkopers ook een kleine vergoeding

Omdat het belangrijk is om een grote opbrengst te krijgen, willen we jullie zoals de vorige jaren voor ieder verkocht lot een bedrag van 0,30 cent uitbetalen. Dit ter stimulering om zo veel mogelijk loten te verkopen.

De landelijke lotenverkoop start op 14 september 2018

De trekking vindt plaats op 11 december 2019. Op de zaterdagen 28 september en 12 oktober zijn Jenny Kiontke en Thijs Rotgans tussen 10.00 uur en 13.00 uur aanwezig om de ingevulde boekjes in ontvangst te nemen in de bestuurskamer. Ter plekke wordt het stimuleringsbedrag uitbetaald, tevens kan er een nieuw boekje worden meegenomen.

We rekenen graag op jullie medewerking!

Hein de Jong,  Jeugdvoorzitter vv Nieuwerkerk