EENVOUDIGE OVERWINNING JO 17-4 OP MOERKAPELLE IN ZUIDPLASDERBY

27 oktober 2018

Nieuwerkerk JO 17-4 – Moerkapelle JO 17-1

Op een herfstachtige ochtend stond voor Nieuwerkerk JO 17-4 de zuidplasderby tegen Moerkapelle JO 17-1 op het programma. Op basis van scorebordjournalistiek een tegenstander met goede kans op 3 punten. Op veld 4 floot de scheidsrechter om 13:00 voor de aftrap van de vierde wedstrijd in de competitie.

Vanaf de eerste minuut speelde het spel zich voornamelijk op de helft van de blauw-witten af. Het was Nieuwerkerk dat op zoek was naar een gaatje in de defensie van Moerkapelle. Het duurde tot de 24’ voordat de score werd geopend. Het was Joa die na 24’ de 1-0 op het bord zetten. 5 Minuten later verdubbelde Christian de score. Met deze veilige score ging Nieuwerkerk rusten.

Na de rust eenzelfde spelbeeld waarbij er bij de rood-zwarten slordigheid in het spel kroop. Hoogtepunt in de 2e helft was de fraaie goal van Stan die dat op sobere wijze vierde. De wedstrijd rommelde zich naar een einde. Opnieuw wist de verdediging de 0 te houden. Eindstand 3-0.

Meer foto’s vind je -.> HIER <-