Den Ouden Assurantiën ook de komende drie jaar hoofdsponsor!

Wij zijn zeer verheugd met de loyaliteit van onze hoofdsponsor Den Ouden Assurantiën. Het bedrijf heeft ervoor gekozen een nieuwe driejarige sponsorverbintenis met vv Nieuwerkerk aan te gaan.

De firma is al vele jaren trouw aan onze mooie club, en dat mag absoluut bijzonder genoemd worden.  VV Nieuwerkerk is Teun den Ouden dan ook zeer erkentelijk voor het met ons aangaan van deze nieuwe sponsorperiode.
Om dit heugelijk feit kracht bij te zetten zetten wij op 8 december as. na de laatste thuiswedstrijd van vv Nieuwerkerk 1  formeel de handtekeningen onder de nieuwe overeenkomst.

Tijdens de besprekingen gaf eigenaar/directeur Teun den Ouden aan veel vertrouwen te hebben in de nieuwe weg die Nieuwerkerk is ingeslagen met het zaterdag voetbal en de daarbij behorende verfrissende visie. Deze mooie woorden van onze hoofdsponsor sterken ons in de motivatie door te gaan op de ingeslagen sportieve weg.

Namens de Sponsorcommissie
Marco van Zwol

2 Replies to “Den Ouden Assurantiën ook de komende drie jaar hoofdsponsor!”

1. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat Marco! Mooie opsteker voor jou en het bestuur. Fijn voor VVN om een loyale en trouwe sponsor te hebben..