De beste helft van het seizoen

2-0 voor halverwege na storm in de rug. Lucas en Adam scoreen snel, en daarna komen we nauwelijks tot echte kansen. De keeperswissel pakt goed uit bij hekkensluiter Berkel en ze verdedigen scherp.

Berkel gaat met vertrouwen de tweede helft in. En wij moeten het nog maar zien. Topscorer Mick is een weekendje naar Wenen, zijn de 2 goals wel genoeg? Sven speelt de tweede helft rechtsvoor en dat blijkt de sleutel naar onze beste helft van het jaar. Adam strooit met dieptepasses, Sil en Abel zijn steeds aanspeelbaar voor goede een-twees, Loek speelt goede ballen langs de lijn op Sven, Thijmen en Tijn winnen ieder duel. Lucas houdt veel verdedigers bezig. En als er een balletje tussenviel keept Wessel sterk ver voor zijn doel.

Sven scoort 0-3, Sil een listige 0-4. Tijn was op zoek naar een goal en scoort de 0-7. De 0-5 en 0-6 weet ik niet meer zeker, waarschijnlijk scoorden Sven en Adam.

We zijn vierde geworden, verloren van de top drie, speelden gelijk tegen nummer 5 en wonnen tegen de onderste vijf teams. De laatste vier wedstrijden wonnen we, worden we steeds beter?

Waarschijnlijk blijven we nu in de tweede klasse. De  nummer 1 t/m 3 gaan vaak een klasse hoger en de onderste 3 een klasse lager. De stijgende lijn en de vermoedelijke indeling belooft veel voor de voorjaarscompetitie.

Ik probeer nog een wedstrijd te regelen voor komende zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *