Nieuwerkerk Quiz-avond 20 maart 2020

Op vrijdag 20 maart 2020 organiseren clubscheidsrechters Rob Berger, Leo van der Bijl en Marcel de Dood samen met scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken voor alle leden een clubquiz in het suportershome. Aanvang 19.30 uur. (N.B. dit is een wijziging op het eerdere bericht dat de avond op 19 maart zou zijn.)

In teamverband en individueel strijd je met jouw kennis van vv Nieuwerkerk én spelregels om de eer en mooie prijzen.

De prijzen zijn vier vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord beschikbaar gesteld door Andrew Pauw van Peinemann Hoogwerkersystemen en twee dinerbonnen voor een gratis drie-gangen-diner bij Brasserij De Berg aan het Raadhuisplein. Dank aan deze sponsors!

Iedereen die lid is van onze club is welkom. Natuurlijk ook de ouders van jongere leden. Samen zorgen we ervoor dat het leuk is op de club en daar hoort deze topavond bij. Je verrijkt je spelregelkennis, een absolute must voor ieder lid van de club én supporter aan de kant. Dus als je twijfelt of je welkom bent, kom gerust! Schrijf je wel even in met dit formulier:

. En doe het snel, want als het storm loopt, moeten we de inschrijvingen stoppen!

De quizmaster stuurde alvast deze vraag naar ons. Hoe moet de scheidsrechter de wedstrijd hervatten na dit moment? Tsja, zelfs bij de scheidsrechters van de club zijn de meningen verdeeld.