Beste wedstrijd van het jaar

Wow, wat speelden we goed vandaag. Vanaf de eerste tot de laatste minuut waren we scherp en deden we bijna alles goed.

Senne vervangt Loek. Wat een invaller, hij scoort al snel de 1-0. We zijn beter en krijgen toch de 1-1 om de oren. Een hele goede jongen bij cvv Zwervers JO11-3 bepaalt even het spel. Al snel hebben we steeds twee jongens bij hem en nadat enkele acties mislukken, geeft hij het op. Mick, gelukkig net op tijd beter, scoort de 2-1. Wessel voorkomt met een topredding de 2-2 en snel daarna scoort Lucas de 3-1. Zwervers knalt de 3-2 erin, geeft niks, weer een mooie aanval van ons en 4-2 net voor rust.

Alles loopt lekker. Sil is dreigend op rechts en verdedigt goed mee. Hij verdient een goal. Adam verdeelt vanaf links mooi het spel met goede dieptepasses. En de verdediging met Tijn, Thijmen, Senne, Abel en Sven staat als een huis.

Na rust beginnen we scherp. De 5-2 van Lucas gaat erin en voelt als de beslissing. Weer een mooie aanval met Sven en Senne was dat. Tijn knalt vanaf de middellijn de 6-2 binnen en dan geeft Zwervers het helemaal op. 7-2 van Mick meteen na de aftrap. En dan komt het dik verdiende doelpunt van Sil. Hij schoot al vaker vanaf rechts en eindelijk gaat de 8-2 erin.

Het was de beste wedstrijd van het jaar. En fijn dat het niet zo hard waaide.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *