Bedankt en proost mannen!

De derde helft. Nieuwerkerk wint en scoort 10 keer. Concurrent CKC heeft verloren. Cees Boevé en René Govers genieten van de sfeer. Het zijn mannen die onze club groot maken. Cees beheert al jaren de website. Deze zomer heeft hij de site een make-over gegeven. Nieuwe technologie, nieuwe structuur. Een enorme verbetering, want de site is nu goed te lezen op de mobiele telefoon. Natuurlijk komt er kritiek, dat is altijd als je dingen verandert, als je je nek uitsteekt. Cees zit er niet mee. René ook niet. René is scheidsrechter, daar leer je wel om met kritiek om te gaan. Dit seizoen schrijft René de verslagen van de wedstrijden van Nieuwerkerk 1. Hij is er toch, want René doet ook het radioverslag voor Omroep Zuidplas. Bedankt en proost, mannen!