Adviezen i.v.m. coronavirus

(update 12-3-2020) Nu het aantal coronabesmettingen in Nederland toeneemt, kunnen er mogelijk ook maatregelen genomen gaan worden in het amateurvoetbal. De KNVB laat zich hierin adviseren door het RIVM, de GGD’s en de  ministeries. vv Nieuwerkerk volgt deze ontwikkelingen en zal haar leden via de website informeren.

Tot nader order zijn alle trainingen en wedstrijden bij vv Nieuwerkerk afgelast!

Op dit moment gelden de algemene hygiëneregels, te weten:

• schud geen handen
  • was de handen regelmatig
  • niezen en hoesten aan de binnenkant van de elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes

Aanvullend adviseert vv Nieuwerkerk haar leden op dit moment (update 12-3-2020):

• géén handen geven voor/tijdens/na de wedstrijd (scheidsrechters worden gevraagd de spelers hierop te attenderen)
  • géén gebruik van teambidons (neem een eigen bidon of flesje water mee, die alleen door jou gebruikt wordt)
  • bij koorts of veel hoesten thuis te blijven (om zo min mogelijk met teamgenoten in contact te komen)

Voor algemene vragen over het Corona-virus verwijzen we iedereen naar de website van het RIVM.
Voor vragen/adviezen bij vv Nieuwerkerk stuur een e-mail naar dit adres.

Namens het bestuur
vv Nieuwerkerk