50 jaar Den Ouden Assurantiën: een begrip in Nieuwerkerk

Dit jaar viert onze hoofdsponsor Den Ouden Assurantiën niet alleen het feit dat het 50 jaar financieel dienstverlener is, maar Den Ouden is in 2018 ook 10 jaar hoofdsponsor bij onze club. Teun den Ouden senior, die na een slopende ziekte recentelijk op 10 september jl. op 75-jarige leeftijd overleed, was de grondlegger van het bedrijf. Hij startte in 1968 met een verzekeringskantoor aan huis in zijn woning aan de Rijskade. Door zijn betrokkenheid bij mensen, wist hij zijn klantenbestand uit te breiden. Al snel toonde hij ook zijn betrokkenheid bij onze club en werd hoofdsponsor. Ook andere Nieuwerkerkse clubs deden nooit tevergeefs een beroep op hem. Teun senior was een man van “de oude stempel”. Na afloop van thuiswedstrijden van het eerste elftal, stak hij vaak zijn hoofd om de hoek van de deur van de bestuurskamer.  Dan wist de voorzitter dat de fles jonge jenever tevoorschijn moest komen, waarna Teun onder een borrel honderduit vertelde. Met het heengaan van Teun den Ouden senior verliest voetbalvereniging Nieuwerkerk een unieke, markante persoonlijkheid en een kleurrijk man.

In memoriam: Teun den Ouden Sr.

Den Ouden Assurantiën (DOA) al 10 jaar Hoofdsponsor bij Nieuwerkerk!

Het leven gaat door. Precies 25 jaar geleden nam Teun Willem den Ouden (49 jaar) de zaak van zijn vader over, nu gevestigd in een modern geoutilleerd kantoor aan het Kroonkruid 38. Tien jaar geleden besloot hij in de voetsporen van zijn vader te treden en ook hoofdsponsor bij Nieuwerkerk te worden omdat ook hij, de club een warm hart toedraagt. Teun Willem: “Als kantoor zijn wij een betrouwbare partner voor onze cliënten en die trouw zie je ook terug in 10 jaar hoofdsponsorschap bij vv Nieuwerkerk. Een club die bij ons past”. Teun Willem speelde in zijn jeugd al bij vv Nieuwerkerk en hij voetbalt er nog steeds. Bij zowel de senioren 35+ club op donderdagavond en afwisselend die van zondagochtend. Naast voetbal heeft Teun inmiddels ook “duurlopen” ontdekt. Teun Willem: “Ik ben enthousiast gemaakt door een vriend. Zo liep ik in mei jl. de halve marathon in Leiden. Leuk man, veel publieke belangstelling en de tijd 2 uur, 2 min. viel me ook mee. Nu train ik voor de Rotterdamse bruggenloop in december”. Als je weet dat Teun daarnaast bij ZVV Margriet zaalvoetbal speelt en wekelijks zijn baantjes zwemt in het Polderbad, dan is de term “sportfreak” voor Teun Willem den Ouden zeker niet misplaatst.

“Sportfreak”

Bij Den Ouden Assurantiën aan het Kroonkruid 38 staat de deur altijd open

Naast aanbieder van allerlei verzekeringsproducten is Den Ouden Assurantiën ook één van de 530 kantoren van de Regiobank, die over het hele land verspreid zijn. Teun Willem: “Waar de grote banken ervoor kiezen om via digitale media contact te onderhouden met hun cliënten, daar stellen wij persoonlijk contact en goede dienstverlening tegenover. Bij ons kan je gewoon even binnen lopen voor een advies over bijvoorbeeld een hypotheek. En de koffie staat voor u klaar!

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Den Ouden Assurantiën, klik dan op de button van DOA of loop even binnen bij het kantoor op het Kroonkruid 38.