2-1 nederlaag voelt als winst

6-2 zouden we winnen, volgens de vader van Lucas. De twee tegendoelpunten klopte en daar moesten we keihard voor werken. Vooral de eerste helft stonden we constant onder druk van Alexandria JO11-3. De eerste wedstrijd sinds half december; we moesten even wennen. Wessel en zijn verdediging hielden stand, soms met kunst en vliegwerk. De tegengoals waren nog te voorkomen ook. De 1-0 kwam omdat  we een vrije trap op eigen helft lang namen, in plaats van rustig opbouwen. Zo krijg je een counter om je oren, die de spits van Alexandria er wel heel mooi inschoot. De 2-0  was een uitbal, de voorzet rolde zo het doel in. Iedereen dacht dat een ander de bal wel zou hebben.

Wij kregen alleen kansjes uit een uitbraak. Lucas schoot op de paal, dat was het eigenlijk. In de laatste minuut kregen we een vrije trap. Mick schoot de bal rustig net onder de lat. Met een 2-1 ruststand kwamen we erg goed weg.

De tweede helft zou voor ons worden en dat kwam uit. We hadden de 6-2 kunnen halen, maar het vizier stond niet op scherp. Ook keepte de keeper van Alexandria goed, en verdedigde de rest scherp. De ene na de andere sliding voorkwam onze goals.

Het publiek genoot, de coaches ook. Als we elke week zo’n wedstrijd hebben, dan zitten we in een mooie poule.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *